VELIKA PODRŠKA

'VI STE MOJA INSPIRACIJA, VIVA BEVANDA!' Mladen Grdović oduševljen poznatom Facebook stranicom na kojoj je autorima omiljena meta

 Jon Kopaloff / 2009 Jon Kopaloff

Mladen Grdović poznat je kao veliki zabavljač sklon kojoj bevandi više, pa se s vremena na vrijeme na društvenim mrežama pojavi koja fotografija ili šala na račun ovog zadarskog pjevača i miljenika publike. U tome prednjači Facebook stranica 'Di su pare', čiji su administratori isti kao i oni stranice 'Ćaća se vraća'.

No ako je suditi prema onome što je Grdović izjavio za portal zadarski.hr, njega to nimalo ne dira već ga nasmijava. Putem portala autorskom timu stranice 'Di su pare' poručio je kako se veseli svakom radu koji je objavljen na njegov račun.

- Svaki dan nestrpljivo očekujem kad ću se ponovno pojaviti na vašoj stranici i svaki put se od srca nasmijem. Upravo snimam novi album, a radim ga u mislima s vama jer ste postali moja inspiracija. Isto kao što sam ja vaša, a trudit ću se da to i nadalje ostanem. Dat ću sve od sebe. Ne znam kako bi vas drugačije podržao u vašem radu nego tim svojim trudom u budućnosti i ovom javnom porukom. Viva bevanda! Vaš Mladen - rekao je pjevač.

Nakon što im je Mladen uputio ovu poruku, i oni su mu odgovorili istom mjerom.

- Orilo gorilo Mladene, mi te volimo - poručili su mu preko Facebooka uz fotografiju teksta iz novina u kojem ih je Grdović nahvalio.

Pogledajte neke od najboljih objava:





Istina je negdi tamo u vinu

Posted by Di su pare? on 13. veljače 2016








Samo cuga <3

Posted by Di su pare? on 14. veljače 2016








Novi slogan Hrvatske turističke zajednice

Posted by Di su pare? on 16. veljače 2016








Disi pia '91?

Posted by Di su pare? on 9. veljače 2016








Poruka u svakoj boci

Posted by Di su pare? on 4. veljače 2016








Vau, mjau, ciju, tup, mup

Posted by Di su pare? on 25. siječnja 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 01:27