PONOVNO U PROBLEMIMA

Uplakanu LiLo u lisicama odveli u zatvor, pa je pustili uz jamčevinu od 100 tisuća $

Lindsay Lohan is handcuffed and taken into custody as Judge Sautner comes down hard on Lindsay and revokes her probation at the Airport Courthouse in Los Angeles, CA on October 19, 2011. X17online.com
 Pool/X17online.com / X17online.com

ZAGREB - Nakon što ju je sutkinja ispitala Lindsay Lohan (25) sudnicu je napustila s lisicama na rukama. Sutkinja Stephanie Sautner u srijedu je poništila njezin dosadašnji društveni rad jer glumica nije odrađivala uvjetnu kaznu u ženskom centru Crvenog križa. Naime, sutkinja je odredila da će u mrtvačnici morati odraditi 120 sati, čisteći podove, no Lindsay taj posao nije bio zadovoljavajući, pa ga je odlučila bojkotirati.

U centru je ostajala manje od četiri sata dnevno koliko je najmanje trebala provesti, devet puta se uopće nije pojavila, a ignorirala je i sastanke sa svojim psihijatrom.

Sutkinja joj je rekla da će 2. studenog imati pravo na saslušanje prije nego bude osuđena na zatvorsku kaznu i odredila jamčevinu u iznosu od 100.000 dolara, no za manje od sat vremena kasnije jamčevina je plaćena.

Lindsay Lohan će sada trebati odslužiti 16 sati društvenog korisnog rada u centru u Los Angeles County Morgueu.

Podsjetimo, Lohan je u travnju bilo naređeno da mora odslužiti 360 sati društvenog korisnog rada. Početkom godine 35 dana je provela u kućnom pritvoru u Veneciji u zamjenu za 120 dana zatvora.

Lindsay je prekršila uvjetnu kaznu krađom ogrlice od 12.500 kuna, za koju je tvrdila da kako ju je samo posudila. Sutkinja je problematičnoj glumici tada ipak 'progledala kroz prste' i smanjila optužbu s krivičnog djela na prekršaj. Glumica je prvobitno bila osuđena na 120 dana u zatvoru i 480 sati društveno korisnog rada. Naposljetku je postigla dogovor s tužiteljstvom pa je odlučeno da joj se kazna smanji i da je odsluži kod kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 21:16