IRON MAN

UGLEDNI GLUMAC IZLETIO S INTERVJUA Nije htio pričati o drogi: 'Što se ovdje događa? Zbogom!'

 YouTube

Poznati holivudski glumac burne prošlosti Robert Downey Jr. napustio je intervju koji je u Londonu davao za Channel 4 kada ga je novinar počeo ispitivati o ovisnosti o drogama i zatvorskim danima.

Zvijezda filmova o Iron Manu boravi u glavnom gradu Velike Britanije radi promocije novog akcijskog filma "Avengers: Age of Ultron".

Bio je dobroga raspoloženja na početku razgovora, dok su pričali o samome filmu, ali je postao lagano nervozan kada ga je Krishnan Guru-Murthy počeo ispitivati o osobnim demonima protiv kojih se borio dugi niz godina.

Bio je pomalo iznenađen kada ga je voditelj zamolio da prokomentira vlastitu izjavu danu prije pet godina za New York Times: 'Ne možete iz hotelske sobe u kojoj noć stoji 2000 dolara otići u zatvor i doista to razumjeti i biti liberalni'.

Vidjelo se da Downeyju nije baš sjelo ovo pitanje jer nije imalo veze s promocijom filma, ali je odgovorio da je to bilo njegovo mišljenje u trenutku dok je davao intervju, a da mu sada ne bi znao niti reći što znači biti liberalan.

Voditelj je tada počeo zamuckivati i pomalo se zbunio, ali je ipak nastavio postavljujući glumcu pitanje o njegovu odnosu sa ocem.

Robert Downey Jr. duboko se zamislio, a zatim rekao:

- Oprostite, što se ovdje zapravo događa? Doviđenja!, rekao je i ustao se sa stolca te počeo skidati mikrofon.

Nije pokazivao ljutnju niti nervozu, ali je bilo jasno da ne želi razgovarati o osobnom životu.

Prije izlaska iz studija okrenuo se prema voditelju i rekao mu:

- Ti nisi loš momak, ali sve ovo me pomalo podsjeća na Diane Sawyer (američka novinarka), rekao je i napustio studio.

Downey je nekoliko puta uhićivan krajem 90-ih zbog posjedovanja narkotika. Proveo je godinu dana u zatvoru. Zadnji put je uhićen 2001., a nakon toga zabilježio je nevjerojatni povratak na holivudski vrh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 00:36