PRONAŠLA SREĆU

UDALA SE SIMONA IŠTVANOVIĆ? Velika vjernica i bivša starleta konačno dočekala svoj trenutak: 'Bogu hvala i slava'

'U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti; ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila'
 Facebook

Otkako se prije nekoliko godina povukla iz javnosti, Simona Ištvanović (nekada Gotovac) ponovno je osvanula u medijima, ovoga puta zbog nove ljubavi koju su brojni prijatelji dočekali s velikim oduševljenjem.

"Bogu hvala i slava. Čestitam. Neka vam je svaki korak blagoslovljen. Radujem se s tobom sestrice" samo je jedan od brojnih komentara koji se našao ispod fotografije kojom je Simona potvrdila svoju novu ljubav.

"U dobru i zlu, u zdravlju i bolesti; ja bit ću tu - uz tebe, koliko sam čekala, koliko sam tražila.. Koliko sam uz zdrav pogled bila slijepa... A , ti si bio tu , uz mene, uvijek-- danas, sutra , zauvijek ..s tobom" napisala je na svom Facebook profilu Simona i prikupila velik broj lajkova.

Otkako se povukla iz javnosti, jedna od najpoznatijih domaćih starleta iz temelja je promijenila život: razvela se od Ante Gotovca i život posvetila vjeri i Bogu, o čemu često svjedoči na društvenim mrežama.

Iako nije službeno potvrđeno, sudeći po komentarima na Facebooku i brojnim čestitkama prijatelja - fotografije su snimljene na dan njenog vjenčanja u na kojemu je zablistala u prekrasnoj žutoj haljini i jednostavnom stylingu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 08:16