NOVA LJUBAV

U VEZI S PRIJATELJICOM BIVŠE SUPRUGE Janko Popović Volarić ljubi odvjetnicu Saru Lustig?

 Cropix

Otkako se razveo od Jelene Veljače, zagrebačkoga glumca Janka Popovića Volarića povezivali su s nekoliko žena koje su navodno osvojile njegovo srce.

Među njima je bila i srpska kostimografkinja Mira Stojković, no vrlo brzo se ispostavilo da su Janko i Mirta isključivo prijatelji. Sve je počelo od zajedničkog šopinga u Ikeu gdje je glumac viđen u društvu jedne brinete, koja je krivo prepoznata kao Mirta Stojković.

Na kraju se ispostavilo, kako piše Story, da se radi o Sari Lustig, jedinici poznatog producenta Branka Lustiga, koji je s dva Oscara ovjenčan za svoj rad. Što o novoj ljubavi u svom životu kaže Janko Popović Volarić, jučer nismo uspjeli dobiti komentar.

Sara Lustig, 34-godišnja pravnica, nakon što je diplomirala u New Yorku, vratila se u Zagreb, gdje je i pronašla posao.

Prema podacima s Linkedina, i dalje radi kao savjetnica u Ministarstvu vanjskih poslova kod Vesne Pusić. Romansa između doktorice prava i 35-godišnjeg glumca traje navodno već nekoliko mjeseci.

Inače, Sara Lustig i Jelena Veljača često su se pojavljivale zajedno na društvenim događanjima te je Sara zajedno s Jankom i drugim prijateljima došla u studenome prošle godine na premijeru predstave “Prava stvar”, što je bio Jelenin veliki povratak glumi. U kakvom su odnosu sada, nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 22:16