TELEVIZIJSKI HIT

U ČAST FINALA SERIJE KOJA JE ZALUDILA AMERIKU Klinika za liječenje ovisnosti nudi 'Breaking Bad' tretmane

Kada je u jednom gradu u Connecticutu nestalo signala kablovske televizije uoči prikazivanja nove epizode, uznemireni mještani su zvali policiju

Američka tv-serija Breaking Bad tijekom svog prikazivanja stekla je popriličan broj tvrdokornih poklonika. Drama srednjoškolskog nastavnika kemije koji nakon spoznaje da boluje od neizlječivog raka pluća odluči proizvoditi i prodavati drogu metamfetamin, kako bi financijski osigurao svoju obitelj, smještena je u Albuquerqueu, u američkoj saveznoj državi New Mexico.

Upravo tamo jedan centar za liječenje od ovisnosti nudi dva besplatna 12-tjedna tretmana u čast finala zadnje sezone serije Breaking Bad.

U klinici Healthshire napomenuli su kako je njihov fokus na mentalnom zdravlju, te da, prirodno, obožavaju 'Breaking Bad'.

Stoga su za sve kojima treba pomoć u prekidanju ovisnosti da se prijave s opisom svog iskustva do nedjelje, kada se prikazuje pretposljednja epizoda.

O popularnosti serije svjedoči činjenica da su se uoči premijere nove sezone irski fanovi pojavili kod kuće Aarona Paula, glumca koji glumi bivšeg učiteljevog učenika i novog poslovnog partnera u zločinu, kao da se radi o najnormalnijoj stvari.

Kada je u jednom gradu u Connecticutu nestalo signala kablovske televizije uoči prikazivanja nove epizode, uznemireni mještani su zvali policiju, a ne kablovsku tv-kompaniju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:05