JOŠ MALO...

U BIG BROTHER KUĆU ULAZE I MIŠO KOVAČ I DAVORIN BOGOVIĆ? Početak showa sve je bliži, evo koja su nagađanja o stanarima kuće

 Goran Mehkek / Ranko Šuvar / EPH

Već tjednima na kapaljku cure informacije o novoj sezoni Big Brothera koja se ‘vratila kući’, a počinje ove nedjelje, 17. travnja.

Kao što smo vam već pisali, dogodit će se neke značajne promjene - stanari će u kući boraviti dvostruko kraće, ‘samo’ 50 dana, a novčana nagrada je triput manja, od milijun kuna je došla na 300.000 kuna.

Osim toga, velika promjena je u voditeljskoj postavi. Zbog nedavne operacije u ovoj sezoni BB-a nećemo gledati Antoniju Blaće, već Marijanu Batinić koja će se, barem na neko vrijeme, oprostiti od showa ‘Ljubav je na selu’.

Također, saznali smo da je kuća izgrađena u zagrebačkoj Dubravi, proteže se na 1.000 kvadrata, a pokriva je 50 kamera i mikrofona.

No, i dalje su najveći misterij stanari. Nedavno smo vam pisali o nagađanjima da će se za lijepu novčanu nagradu boriti i RTL-ova voditeljica Antonija Stupar Jurkin kao i jedan od članova žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!, Splićanin Ivan Pažanin.

Kako piše Novi list , nisu to jedina imena o kojima se nagađa. Na širem se popisu navodno nalaze Mišo Kovač, Davorin Bogović i Rina Dehni koja je već bila itekako zapažena stanarka BB kuće.

Novi list neslužbeno doznaje da se na popisu našlo sveukupno tridesetak imena koji se treba svesti na manji broj, te da u kuću neće ući samo slavni i poznati. Ako ništa drugo, sve će se saznati u nedjelju u 20 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 12:15