KRAJ SAPUNICE

TOP GEAR IMA NOVOG VODITELJA Prije 97 dana tvrdio je da 'nikada, ali baš nikada neće zamijeniti Clarksona'

 GettyImages

Chris Evans novi je voditelj Top Geara, potvrdio je BBC u utorak navečer. Ovaj 49-godišnji radijski i TV voditelj zamijenit će Jeremyja Clarksona koji je dobio otkaz prije tri mjeseca nakon sukoba s jednim od producenata emisije.

Evans je potpisao trogodišnji ugovor vrijedan, nagađa se, tri milijuna funti. Zanimljivo, novi voditelj superpopularne emsije prije tri mjeseca kategotrički je odbijao sve špekulacije da bi mogao zasjesti u Clarksonovu stolicu...

- Ja kao novi voditelj Top Geara? Potpuna neistina! I jedno je sigurno - nikada se neću kandidirati za voditelja te emisije - napisao je Evans prije 97 dana, ali eto, ubrzo se predomislio.

Što je natjeralo Evansa da stav 'nikada u Top Gear' promijeni u 'Hvala, uzimam posao'? Naravno, tu je 3 milijuna razloga, ali engleski mediji nagađaju da je čovjek pristao potpisati ugovor tek kada mu je potvrđeno da suvoditelji James May i Richard Hammond također odlaze iz showa. Tko će njih zamijeniti, to još uvijek nije poznato.

Kako god bilo, Evans je nakon potpisivanja ugovora na Twitteru napisao.

- Prvi tweet kao novi voditelj 'Top Geara'. Samo želim istaknuti da su Jeremy, Richard i James bili najveći.

Prije toga Evans je medijima odaslao i priopćenje...

- Ovo je sjajno, Top Gear je moja najdraža emisija. To je show koji su stvorili briljantni umovi koji vole automobile i razumiju kako od nečeg kompliciranog napraviti nešto zabavno i jednostavno. Obećavam da ću dati sve od sebe da poboljšam show'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:30