PARTNERI

Tonyjev zvjezdani status u rukama supruge Ivane

Uz gigantsku binu i efekte, program će začiniti i plesačice Ivone Brnelić te kreacije Viktora Drage

ZAGREB - Rasvjetni elementi koji će se prvi put koristiti u Hrvatskoj, a koristio ih je Robbie Williams na svojoj turneji, oprema za razglas korištena na koncertima Whitesnakes, Prodigyja, Kida Rocka, Joea Cockera i drugih te 16 kamera za snimanje spektakla - to je samo dio produkcije za koncerte Tonyja Cetinskog u zagrebačkoj Areni 23. i 24. svibnja.

Tony će, otkrivaju organizatori, pjevati na bini na tri razine širine 18 metara, dubine 16 metara i visine šest metara, a na njoj će biti i posebni led ekrani te više od 100 ljudi koji će paziti da sve prođe u redu.

- Nakon Hrvatske Furia Tour ide dalje na jesen po dvoranama u Bosni te Srbiji. Sloveniju smo uspješno prošli - ističe PR menadžerica Snježana Jerković. Uz vrhunsku produkciju, Tonyjev će program, dodaje, dodatno začiniti styling i kreacije Viktora Drage i nastup atraktivnih plesačica koje je koreografirala Ivona Brnelić.

- Čak 18.000 ulaznica prodano je za prvi koncert (bez akreditacija i sponzorskih ulaznica), a za drugi ima još nešto karata - objašnjava Jerković.

Iza svakog uspješnog muškarca, kaže se, stoji uspješna žena, a mnogi smatraju da je za Tonyjeve uspjehe velikim dijelom zaslužna upravo Ivana.

- Tony je kreativni direktor i usredotočen je na glazbu, a sve ostalo radim ja. Koordiniram ljude, osmišljavam poslove. Sve prođe kroz moje ruke prije nego što se plasira van - ističe Ivana, koja je prije četiri mjeseca rodila Piju. I s malenim djetetom, kaže, uspijeva raditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:52