TIHA PATNJA

TAJNA LJUBAV HOLIVUDSKE GLUMICE 'Silno sam željela biti u vezi s njim, ali nisam imala snage ostaviti muža i razoriti vlastiti brak'

 
Kirstie Alley
 Getty Images

Kirstie Alley (67) nedavno je dogurala do finala u reality showu "Celebrity Big Brother", a s obzirom da interes javnosti za glumicom koju smo gledali u hit filmovima "Gle tko to govori" ne jenjava, ona se rado odaziva pozivima za intervjue, u kojima bez ustručavanja iznosi detalje iz svojega privatnoga života.

Tako je ovih dana izjavila kako je dugo bila zaljubljena u kolegu Johna Travoltu (64), s kojim je krajem '80-ih i početkom '90-ih snimila tri već spomenuta filma.

- Bila sam potpuno luda za njim, a usudila bih se reći da je i on mene volio. No koliko kod sam željela vezu s njim, jednostavno nisam imala ni hrabrosti ni snage ostaviti supruga i razoriti si vlastiti brak. Nisam htjela biti nevjerna muškarcu za kojega sam se udala, a opet sam se osjećala kao da ga varam, ne u seksualnom, već emocionalnom smislu, što je, barem po meni, jednako grozno. Bila je to jedna od najtežih odluka u mome životu, ne biti s Johnom - iskreno je rekla Kirstie, a prenio je The Mirror.

Dodala je i kako ju je Travoltina supruga Kelly Preston (55) jednom prilikom čak pitala zašto koketira s njezinim mužem, ali dame su neugodnu situaciju brzo izgladile i danas su bliske prijateljice.

Kuck mal, wer da jetzt spricht, (LOOK WHO'S TALKING NOW) USA 1993, Regie: Tom Ropelewsky, KIRSTIE ALLEY, JOHN TRAVOLTA, Image: 379624132, License: Rights-managed, Restrictions: Nur redaktionelle Nutzung im Zusammenhang mit dem Film. Editorial usage only and only related to the movie., Model Release: no, Credit line: Profimedia, United Archives
Profimedia, United Archives
Kirstie Alley i John Travolta u filmu "Gle tko to govori"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:59