OBITELJSKA POSLA

'SVOJOM IZJAVOM UNIŠTIO MI JE KARIJERU!' Nevjerojatan obiteljski sukob u Hollywoodu, otac tuži slavnog sina i traži 20 milijuna dolara!

 Reuters

Nakon što ga je glumac javno prozvao kao manično - depresivnog šizofreničara, otac glumca Christiana Slatera odlučio je tužiti vlastitog sina.

Thomas Knight Slater, koji je također glumac koji nastupa pod umjetničkim imenom Michael Hawkins, za TMZ je rekao da mu je sin tom izjavom uništio karijeru.

Screenshot

Pita se tko je njegov sin da donosi liječničke dijagnoze.

Hawkins tvrdi da nije mentalno bolestan te je zato sina odlučio tužiti za klevetu. Pored toga traži 20 milijuna dolara odštete.

Kao razlog tome navodi da se zbog komentara svog sina našao na crnoj listi filmske industrije.

Hawkins je glumio u sapunicama 'As The World Turns' i 'Ryan's Hope', a pojavio se u filmovima 'Midnight Run' i 'The Amityville Horror'.

Christian je o svom odnosu s ocem progovorio prošle godine u intervjuu za časopis Interview. Priznao je tada da ne komuniciraju već devet godina.

- Uvijek je bio u problemima iako je karizmatičan i fantastičan glumac koji je nekada jako dobro izgledao, no teško je surađivao s redateljima i ostalim kolegama - rekao je tada Slater.

Glumac je ove godine nagrađen Zlatnim globusom za ulogu u seriji 'Mr. Robot' u kategoriji najboljeg sporednog glumca u seriji ograničenog trajanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 08:51