BRITANSKA KRALJEVNA

SVIJET MOŽE ODAHNUTI, PRINCEZA JE DOBILA IME PO WILLIAMOVOJ MAJCI Bebica se zove Charlotte Elizabeth Diana

 AFP

LONDON - Nova britanska princeza, drugo dijete princa Williama i njegove supruge Kate, zove se Charlotte Elizabeth Diana, objavila je u ponedjeljak Kensingtonska palača na Twitteru.

Prema priopćenju, mlađa sestra princa Georgea službeno će se zvati Njezino kraljevsko visočanstvo princeza Charlotte od Cambridgea.

William i Kate i njihovo dvoje djece živjet će na posjedu Anmer Hallu na kraljevskom imanju Sandringham. Nedjelju su proveli u Kensingtonskoj palači, službenoj rezidenciji princa Charlesa kako bi kćer predstavili djedu i teti Pippi Middleton.

Kladioničari su nestrpljivo očekivali službenu objavu imena male princeze. U nedjelju je Charlotte na prvom mjestu omiljenih imena zamijenila Alice. Dobro su stajale Olivia, Victoria i Elizabeth. Neki mediji mladom su paru sugerirali da djevojčicu nazovu Diana, po Williamovoj pokojnoj majci.

Kate i Williamu su trebala dva dana da objave ime prvog djeteta, princa Georgea. Po BBC-ju, tradicija je da se ime djeteta objavi nakon prvog susreta s kraljicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:31