NA KUĆNOJ NJEZI

SUPRUGA DUBRAVKA ŠIMENCA 'Dudo je napokon s nama, pušten je iz bolnice i odmara'

Zagreb, 140212.Ledena dvorana Dom Sportova.Regionalna hokejaska Ebel liga, posljednje 54. kolo izmedju Medvescaka i madjarskog Sapa Fehervara AV19. Nakon cega slijedi play off natjecanje.Na slici: Dubravko Simenc bivsi vaterpolist, sa obitelji dosli na Valentinovo na hokej.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX

Legenda hrvatskog vaterpola Dubravko Šimenc nakon što je iz mostarske bolnice prebačen kolima Hitne pomoći u Zagreb, pregledan je u KBC Rebro gdje su liječnici na čelu s prof. Josipom Paladinom odlučili da oporavak može nastaviti na kućnoj njezi.

- Dubravko je napokon stigao, oporavlja se i na kraju mogu reći da je sve dobro prošlo - kratko nam je kazala Ira Šimenc, supruga proslavljenog vaterpolista koja priznaje da je iscrpljena od svega što je posljednjih dana proživljavala skupa sa svojom obitelji.

A to ne treba čuditi jer nakon teške prometne nesreće koju je taj sportaš doživio, sada su svi ukućani odahnuli. Bitno im je da je njihov tata i suprug stigao u toplinu svog doma gdje su ga s nestrpljenjem dočekali sin Toma (2), kćeri Nika (22) i Karla (20) te supruga Ira s kojom je u braku već pune dvadeset i četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 16:13