ZLOČIN U LOS ANGELESU

SUMNJAO DA GA GLUMICA VARA Reper ubio suprugu pa sebe, prijatelj ga nije uspio odgovoriti od kobnog čina

 Instagram

Reper Earl Hayes ubio je suprugu Stephanie Moseley pa sebe u ponedjeljak u luksuznom apartmanu u Los Angelesu. Tijelo pokojne glumice pronađeno je u ponedjeljak ujutro, a svjedoci su policiji otkrili kako su čuli pucnjavu iz vatrenog oružja.

Policiju je nazvala uprava hotela nakon što su se začuli pucnjevi i ženski vrisak te su oni u apartmanu prvi pronašli mrtva tijela.

Glavni svjedok je pak Floyd Mayweather, reperov prijatelj s kojim je razgovarao na telefon u vrijeme ubojstva. Reper je nazvao Floyda kako bi mu rekao da misli da ga je glumica varala te je bio veoma uznemiren. Floyd ga je, kako tvrdi, pokušao smiriti, ali to nije bilo uspješno, piše TMZ.

Prema riječima bliskih izvora, reper i glumica koja je glumica u filmu 'The Twilight Saga: Breaking Dawn', često su se svađali te su bili na rubu prekida.

Policija u Los Angelesu zasad nije dala službeno izvješće o nesretnom događaju već su samo potvrdili da su reper i glumica preminuli te da je istraga u tijeku.

'Počivaj u miru, Hayes. Bio si moj mali brat. Jedino čega se mogu sjetiti je ono što si mi jednom rekao, da nikad ne naudim sebi bez obzira na sve', napisao je.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:29