IGGY AZALEA

STVARNOST VS. INSTAGRAM - JE LI OVO ISTA OSOBA? Planetarno slavna pjevačica kao model izgleda savršeno, a onda se skine na jahti i sve padne u vodu...

 
 Profimedia, Backgrid USA, Beem

Američko-australska reperica Iggy Azalea možda je poznatija po izazovnim fotografijama nego po glazbi koju radi, no obožavatelji su sve manje zadovoljni i time.

Azalea na Instagramu ima gotovo 13 milijuna pratitelja. To više-manje može zahvaliti činjenici da se probila kao reperica 2014. Međutim, glazbenu je karijeru zapostavila i posvetila se modelingu i današnji uspjeh više može zahvaliti golotinji nego glazbenoj produktivnosti.

Drugi album u karijeri izdaje upravo ove godine i u najnovijoj objavi na Instagramu pohvalila se da će se novi album moći kupiti od 15. ožujka.

Ako je suditi prema paparazzi fotografijama, na Instagramu objavljuje potpuno retuširane fotografije zbog čega izaziva negodovanje obožavatelja koji joj zamjeraju i navodne brojne operacije lica. Na originalnim se slikama jasno vidi da joj stražnjica nije 'kao nacrtana' te da ima celulit i strije poput svake žene.

FOTOGALERIJA: Stvarnost vs. Instagram reperice Iggy Azalee

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:09