LJETNO IZDANJE

STO POSTO PRIRODNA LANA 'Mogla sam se malo popeglati, malo uljepšati, ali nisam. Svašta tu vidimo, ali sve na svome tijelu ponosno nosim'

 
 INSTAGRAM

Ljeto je vjerojatno godišnje doba za koje se većina žena počne pripremati mjesecima prije - zbog straha od skidanja i pokazivanja tijela na plaži mnoge pripadnice ljepšega spola na vrijeme počnu vježbati i paziti na prehranu, ali na kraju krajeva, složit će se mnogi, najviše istine ipak ima u onoj dobro poznatoj izreci: "Ljepota dolazi iznutra".

A upravo to dokazuje i fotografija koju je Lana Klingor Mihić (37) objavila na Instagramu. Na njoj bivša pjevačica, pobjednica kulinarskog showa "Celebrity MasterChef" i vlasnica PR agencije pozira kraj bazena u jednodijelnom kupaćem kostimu, ali ono što je najviše oduševilo njezine pratitelje bila je poruka koju je Lana poslala svim ženama.

- Svašta tu vidimo. Sve ono što danas jesam. Sretna i ispunjena žena, voljena supruga, poslovna žena, i na kraju, majka troje djece. Tri trudnoće i tri poroda su iza mene. Znakovi svega toga vidljivi su na mome tijelu. I deblje ruke, i masnoća tu gdje je tetovaža, i strije na guzi i bokovima, špek oko trbuha, pa i celulit na nogama. Kuham, jedem i to me čini sretnom. Objektivno, mogla sam ovo 'malo popeglati', malo uljepšati 'jer se ne mogu gledati tak' debela', ali nisam. Velikom većinom sve to me ne opterećuje, mučio me oduvijek samo celulit na nogama, sve ovo drugo na svome tijelu ponosno nosim - napisala je Klingor Mihić.

- Ti si žena, majka, kraljica! Super si, još jedna trudnoća i bit ćeš još ljepša! Zakon si! - komplimentirali su joj obožavatelji.

Hm... svašta tu vidimo. Sve ono što danas jesam. Sretna i ispunjena žena, voljena supruga, poslovna žena, i na kraju, majka troje djece. Tri trudnoće i tri poroda su iza mene. Znakovi svega toga vidljivi su na mom tijelu. I deblje ruke, i masnoća tu di je tetovaža, i strije na guzi i bokovima, spek oko trbuha, pa i celulit na nogama. Kuham, jedem i to me čini sretnom. I to isto vidimo ovdje. Objektivno, mogla sam ovo malo popeglat, poslat svom Davoru da me malo uljepša “jer se nemrem gledat tak debela” i vrati mi nazad fotku, ali nisam. Velikom većinom me sve to ne opterećuje, mučio me oduvijek samo celulit na nogama ali gledajući ove fotke skužila sam da su one Oklagije na koje sam išla kod @beautystoreab čudesne i da su meni jako pomogle. Sve ovo drugo na mom tijelu ponosno nosim. ♀ Cheers to that state of mind. #lifeisgood #lifeiswhatyoumakeit #happines #positivemindpositivelife

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Javimo se moj špek i ja, kad malo boje dobijemo! ♀

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 13:36