BENDOVSKI PUČ

Stevena Tylera žele izbaciti iz Aerosmitha?

A handout picture released by Flash Entertainment shows US rock band Aerosmith's frontman Steven Tyler performing at the end of the Abu Dhabi Grand Prix in the Gulf emirate late on November 1, 2009. AFP PHOTO/HO == RESTRICTED TO EDITORIAL USE ==
 AFP

ZAGREB - Gitarist Aerosmitha Brad Whitford izjavio je da bi frontmen grupe Steven Tyler uskoro mogao napustiti grupu nastavi li se neodgovorno ponašati.

Tyler je, naime, nedavno pao s pozornice, zbog čega su bili prisiljeni otkazati turneju po Južnoj Americi. Svi članovi benda ipak nisu za njegov odlazak.

Za razliku od Whitforda, drugi gitarist grupe Joe Perry izjavio je da Steven Tyler može ostati u bendu, ali se definitivno mora sabrati ako želi nastaviti biti dio grupe.

Glasine o odlasku Tylera iz Aerosmitha potaknula je i izjava njegove kćeri, glumice Liv Tyler, da Steven želi napustiti grupu jer više ne može podnijeti ostale članove benda koji ga ionako ne cijene dovoljno.

Steven Tyler je u Aerosmithu od njenog osnivanja, a grupa ove godine slavi 40. godišnjicu. Izbacivanjem orginalnog frontmena iz benda moglo bi se negativno odraziti na čitavu grupu, te na koncu dovesti do njenog raspada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:17