SRBIN MEĐU ŠPIJUNIMA

Stefan Kapičić rame uz rame s Jackom Bauerom

Osim angažmana u ‘24’, Stefan je glumio i u drugim serijama, poput ‘Numbers’ i ‘The Unit’
 Damjan Tadić/CROPIX

ZAGREB - Srpski glumac s holivudskom adresom Stefan Kapičić, na audiciji na kojoj se prijavilo više od 400 ljudi, izborio se za gostujuću ulogu u američkoj hit-seriji “24” pa nova, osma sezona počinje s dvije epizode u kojima glumi s Kieferom Sutherlandom. Premijerna epizoda nove sezone u SAD-u će se emitirati u nedjelju, 17. siječnja, u kojoj će beogradski glumac pošteno namučiti specijalnog agenta Jacka Bauera, kojeg tumači Kiefer Sutherland.

Osim angažmana u “24“, Kapičić radi i na produkciji horor-filma “Last call at Bloody Mary’s”, u kojem bi jednu cameo ulogu trebao igrati Kieferov otac, Donald Sutherland.

Priča o braći Bloom

Stefan Kapčić je gotovo pet godina u vezi s Mirandom Viđak, modnom dizajnericom iz Splita koja je dugi niz godina radila u New Yorku kao PR menadžerica, što joj je omogućilo da upozna brojne holivudske zvijezde, pa su je među ostalim povezivali i s Bruceom Willisom i Colinom Farrellom. Atraktivna Miranda je 2007. godine zauzela 46. mjesto na ljestvici najljepših žena časopisa FHM, a 2005. je krasila srpsku i hrvatsku naslovnicu Playboya.

Kapčić je, osim u “24“, gostovao i u serijama “The Unit”, “Numbers” i u hrvatskoj sapunici “Obični ljudi”, a 2008. je zajedno s djevojkom Mirandom Viđak glumio i u filmu “The Brothers Bloom”. Film govori o braći Bloom, jednim od najuspješnijih prevaranata u povijesti kriminala, a glavne uloge tumačili su Rachel Weisz, Adrien Brody i Mark Ruffalo.

Stefan je u filmu glumio vlasnika jednog njemačkog bara u kojeg zalaze braća Bloom sa svojom prevarantskom skupinom, a Miranda je tumačila lik plaćenog ubojice i u nekoliko se scena pojavljuje uz glumca Marka Ruffala.

Odmor u Beogradu

Glumac i manekenka žive u zajedničkom stanu u zgradi na Beverly Hillsu u Los Angelesu, a trenutačno su na odmoru u Beogradu. Ovo je prvi Kapičićev posjet rodnom gradu nakon dvije i pol godine, a u intervjuu za srpski Blic otkrio je da se u skoroj budućnosti ne namjerava vjenčati s atraktivnom Mirandom, već da je sretan s tim što će biti zajedno dok su živi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:25