NEMORALNA PONUDA

SLAVNI FOTOGRAF UCJENJUJE LJEPOTICE?! 'Ako te mogu poje****, snimit ću te za Vogue'

Poznati modni fotograf Terry Richardson našao se pod povećalom javnosti

Poznati modni fotograf Terry Richardson još prije nekoliko tjedana našao se pod povećalom javnosti nakon što su dvije manekenke izašle u medije s tvrdnjama da je Terry tražio seksualne protuusluge od djevojaka koje je slikao, a one bi često na to pristajale jer bi im to značilo poslove na naslovnicama te angažmane za vrtoglave svote.

Sad je u medije procurila i SMS poruka koju je slavni fotograf navodno poslao manekenki Emmi Appleton, a u kojoj stoji: 'Ako te mogu poje****, angažirat ću te za snimanje naslovnice Voguea u New Yorku.'

Emma je s njegovom porukom izašla u medije, dodajući ulje na vatru nakon prošlih optužbi na račun slavnog fotografa.

Uredništvo poznatog časopisa odmah se ogradilo od ovog skandala te su svojim čitateljicama i čitateljima poručili kako Terryja više neće angažirati na svojim projektima.

'Zadnji put je Terry bio angažiran za snimanje naslovnice Voguea u srpnju 2010. godine. Nemamo namjeru više surađivati s njim', rekla je u svojoj službenoj izjavi Hildy Kuryk, urednica američkog izdanja.

Podsjetimo, Terry je fotografirao brojne zvijezde, od Lindsay Lohan, Miley Cyrus do Kate Upton, ali i manje poznate manekenke koje su zahvaljujući njemu dospjele na naslovnice svjetskih časopisa.

Kako se nagađa, svjestan svoje moći, Terry je iskorištavao manekenke te su neke pristajale na seksualne ucjene da bi dobile svoju priliku probiti se u svijetu slavnih, poznatih i bogatih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 04:50