IMAJU DVOJE DJECE

SLAVNA GLUMICA NAPOKON PROGOVORILA O RAZVODU 'Ležala sam na podu i plakala...'

BARCELONA, SPAIN - MAY 01: Reese Witherspoon attends the premiere for 'Water for Elephants' at the Cine Comedia on May 1, 2011 in Barcelona, Spain. (Photo by Robert Marquardt/Getty Images) *** Local Caption *** Reese Witherspoon;
 Robert Marquardt / 2011 Getty Images

Glumica Reese Witherspoon, koja se još 2006. godine rastala od glumca Ryana Phillipea, progovorila je o bolnim trenucima koje je proživljavala.

'Ležala sam na podu u kuhinji i neprestano plakala. Nisam se mogla smiriti, bila sam potpuno očajna. Teško sam se nosila s razvodom, teško mi je bilo shvatiti kako je do toga došlo. Ipak, ako ste napravili loš izbor, morate se suočiti s odgovornošću i ne morate se nikome ispričavati što ste ljudsko biće. Svi se ponekad osjećamo izgubljeno, slabo, tužno i očajno. Ja sam sve to odjednom proživjela jednog jutra kad sam se probudila i pomislila da se ne želim više tako osjećati', otkrila je Reese u jednom intervjuu za američke medije.

S Ryanom je u braku dobila dvoje djece, Avu i Deacona, a odlučili su se rastati nakon sedam godina braka. Kad je predala zahtjev za razvodom, navela je kako je riječ o 'nepomirljivim razlikama u karakteru', a kako danas otkriva, jednostavno nisu bili jedno za drugo.

Reese je danas udana za Jima Totha s kojim ima sina Tennessee Jamesa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 01:23