LINDSEY VONN

Ski kraljica na TV-u: Seksi tajnica koja pomaže detektivima

Nakon što je zaludila skijaški svijet, Lindsey sve više osvaja i Hollywood

NEW YORK - Višestruka olimpijska i svjetska prvakinja u skijanju, Lindsey Vonn, zaludila je svijet svojim sportskim uspjesima, ali američka skijašica nedavno se iskazala i kao velika glumačka nada, pojavivši se u epizodnoj ulozi serije “Zakon i red”.

Naime, Lindsay je imala čast gostovati u posljednjoj epizodi popularne serije čije se prikazivanje nakon 20 sezona ukida s malih ekrana. Skijašica je dobila ponudu nakon što je javno izjavila da je velika obožavateljica serije te da je odrasla gledajući “Zakon i red” i njezina omiljenog junaka, Sama Watersona.

- Obožavam seriju i prihvatila sam ponudu producenata kada sam doznala da snimanje počinje nakon SP-a u skijanju - izjavila je Lindsey te otkrila kako ju je vijest o ukidanju serije vrlo ražalostila.

Privlačna sportašica dobila je u seriji ulogu tajnice u uredu sindikata koja pomaže detektivima riješiti važan slučaj, a skijašica je tijekom snimanja bila glavna atrakcija na setu, u čemu je i uživala.

Želi nastup u ‘Plesu sa zvijezdama’

Lindsey Vonn priznala je kako je postala otvorenija za nove stvari u životu te razmišlja o sudjelovanju u američkoj inačici “Plesa sa zvijezdama” u kojemu bi sudjelovala čak i ove sezone da snimanja nisu bila u vrijeme SP-a. Također želi nastaviti snimati epizodne uloge, glumiti u reklamama i pozirati na naslovnicama, kao što je to učinila za Sports Illustrated.

- Mislim da su djevojke na naslovnicama časopisa premršave te da je potrebno više sportski građenih djevojaka - izjavila je Lindsey koja se sve više druži s velikim hollywoodskim zvijezdama poput Scarlett Johansson i Aleca Baldwina. ( I. S.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:42