POTPUNO SLOBODAN

SJEĆATE LI SE POŽAREVAČKOG ŠARMERA NEMEŠA? Bivši Big Brotherovac potpuno je promijenio život: 'Stalno sam u Zagrebu'

Prekinuo je s Marijanom Kovačević, odustao od opernog pjevanja i više ne pristaje na nikakve kompromise...

'Džabe izgleda ja cijelo vrijeme pjevam po Hrvatskoj i širim bratstvo i jedinstvo... Molim da netko obavijesti Hrvatski sabor da ja snimam album u Zagrebu i da se iz tog razloga zabrana ulaska srpskih državljana u Hr mora otkazati pod hitno. Hvala unaprijed', šali se na društvenim mrežama Nikola Nemešević, koji se proslavio sudjelovanjem u regionalnom Big Brotheru 2011.

Zgodni Srbin iz Požarevca je još u BB kući započeo vezu sa Šibenčankom Marijanom Kovačević, koja je kasnije i pobijedila u showu. Iako su prekinuli lani, a on je najčešće zbog nje dolazio u Zagreb gdje je imala stan, posljednjih mjeseci opet je sve češće u našoj metropoli. Nemeš je sada tu poslovno jer završava svoj prvi album.

- Sva turbulencija je iza mene, i to mi je jedno ogromno iskustvo, prije svega u odnosu s ljudima. Morao sam naučiti razlikovati prijatelje od onih koji se prave da to jesu, i da vrlo dobro procjenjujem ljude koji se pojavljuju s raznim predlozima i idejama, a često imaju skrivene namjere, priznao je Nemeš u intervjuu portalu Stilueta.

Trenutno nije zaljubljen i uživa u svom statusu. Kaže da preferira žene koje se ne pokušavaju uklopiti pod svaku cijenu.

- Način na koji se žena kreće, kako govori, kako se oblači i koliko plijeni svojom energijom su elementi koji me mogu zainteresirati. Volim vidjeti kad netko ima svoju posebnost, objasnio je svoj ukus pjevač.

U večernjem izlasku u Zagrebu (Facebook)

Studirao je operno pjevanje, ali je to trenutno ostavio po strani jer kaže da ta karijera traži potpunu posvećenost i ne trpi usporedno bavljenje drugim žanrovima, a on je fokusiran na autorsko stvaralaštvo.

- Nisam želio praviti kompromise, niti juriti, jer vjerujem da dobra glazba uvijek nađe svoje mjesto, bez obzira na okolnosti, kaže Nemešević.

Ovog ljeta nastupao je u Rijeci, Labinu, Puli i Umagu. Istra, koju je posjetio prvi put u životu, jako mu se svidjela.

- Oduševio sam se kako prirodom, tako i atmosferom koje svako mjesto nosi, a prije svega ljudima koji su me divno ugostili gde god da sam bio... Ali moram reći, da mi se Dalmatinci ne naljute – prva ljubav zaborava nema, smije se bivši 'šibenski zet'.

U vrijeme ljubavi s Marijanom (Facebook)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 07:59