SAPUNICA BEZ KRAJA

Simona: Odustajem od manekenstva i pjevanja

Buduća bivša žena kontroverznog poduzetnika ističe kako je nastavila sa životom dok je Ante ostao gdje je i bio te da je Maja Morales samo nova 'epizoda'
 Ronald Goršić/CROPIX

ZAGREB - Nakon što je Ante Gotovac najavio kako će njegova trenutačna partnerica i 'ljubav života' Maja Morales postati najveća zvijezda koju je Balkan vidio, reagirala je i Gotovčeva buduća bivša žena, Simona, piše portal Zagrebancija.com .

Nakon što je podnijela zahtjev za razvod i netragom nestala iz medija, Simona se počela ozbiljno baviti humanitarnim radom u suradnji sa splitskom Općom bolnicom, no uhvatila je vremena za kratki komentar.

- Ne bih htjela suditi Maju, niti malu Lanu koja je s Antom bila prije nje. One su samo glumice u filmu koji moj uskoro bivši muž režira - ispričala je Simona te priznala kako se i ona našla u toj ulozi.

Antina bivša ljubav priča kako je uspjela odrasti dok je on ostao negdje iza.

- Ali nije mi žao, ipak se iz te naše veze izrodilo nešto prekrasno, a to je moja Gabica - ističe Simona.

Priznaje i kako je bila ravnodušna na strastvene poljupce koje je Ante razmjenjivao s Majom u novoj sezoni Farme. A i showbizz je više ne zanima.

- Odredit ću još ove gaže što su mi ostale, jer ugovorom sam vezana i moram to napraviti. Nema više pjevanja za mene, ja sam prvenstveno majka - kaže Simona te pomalo stidljivo dodaje kako se odriče i manekenske karijere jer više ju to ne zanima, a i nije baš u top formi.

Iako nije željela otkriti ima li netko poseban u njenom životu, Simona je samo kratko odgovorila da humanitarni rad nije jedino što ju veže za Split.

- Za više detalja morat ćete pričekati razvod s Antom - zaključila je Simona za portal Zagrebancija.com .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:45