ZVIJEZDA 'X-FACTOR-a'

SIMON COWELL BIT ĆE TATA. A MAMA? PA, ŽENA JE PRIJATELJA! Životna drama glazbenog mogula koji će prvi put postati otac

Stvari u braku Lauren Silverman već dugo nisu dobre, a i službeno su zatražili razvod

Glazbeni mogul Simon Cowell, poznatiji kao član žirija showa “Britain Got Talent” i “X Factor” britkog i oštrog jezika, u 53. godini prvi će put postati otac. Dijete će mu roditi prijateljeva supruga.

Cowell, koji je nekoliko puta javno izjavio da ne želi imati djecu, šokiran je viješću da će ipak postati otac.

Brak već bio gotov?

Majka njegova budućeg djeteta, Lauren Silverman, prije nekoliko je dana priznala da je u desetom tjednu trudnoće te da je otac njezina djeteta definitivno Simon Cowell, prijatelj i nje i njezina supruga Andrewa Silvermana. Silverman je tako prije nekoliko dana, otprilike kada je i njegova supruga priznala da čeka dijete s drugim muškarcem, podnio zahtjev za razvod, no bliski izvori za Daily Mail otkrivaju da su supružnici odavno okončali svoj brak.

Još nije poznato jesu li Simon i Lauren svoju tajnu vezu počeli nakon što je bračni par odlučio da je njihovu braku došao kraj ili dok su još cvjetale ruže, no nema sumnje da je Simon otac Laurenina djeteta.

‘Bit će super tata’

Kako piše Daily Mail, u srijedu je prijatelj blizak Cowellu rekao da Simon ne sumnja da je dijete njegovo te da ga hvata panika zbog toga, ali će zasigurno podržati dijete. Poznato je da su vijesti o prinovi u obitelji Cowell došle i do Simonove majke Julie. - Ako je to istina, oduševljena sam. To je divno! On će biti fantastičan otac. Bit će izvrstan - komentirala je Simonova majka.

I brojni su prijatelji mogulu ostavili čestitke na Twitteru, no Simon se još nije oglasio. A dok se glavni akter priče ne izjasni, mnogo se spekulira o odnosu njega i majke njegova djeteta. Ako je vjerovati riječima pisca Toma Bowera koji je napisao biografiju “Slatka osveta: Intimni život Simona Cowella”, veza između Simona i Lauren nije samo seksualna, nego i emocionalno duboka. Bower opisuje Lauren kao “njegovu najbližu pouzdanicu”.

Vjeruje se kako su se Simon i Lauren upoznali prije nekoliko godina na odmoru na Barbadosu, a zbližili su se prije godinu i pol na jahti Slipstream koju je Cowell unajmio za dva milijuna funti mjesečno.

Simonov harem bivših djevojaka

Poznato je da Simon Cowell ima bliske odnose s bivšim ljubavnim partnericama, pogotovo s bivšom zaručnicom Mezhgan Hussainy i bivšom djevojkom Sinittom. Zbog pomalo neobičnog odnosa novinari su taj trio prozvali Simonov harem. Navodno je i sama buduća majka Simonova djeteta bila članica tog harema. - Prema hijerarhiji, u haremu Lauren slovi kao zabavna, party djevojka. Ostale djevojke ne mogu vjerovati da je upravo ona zatrudnjela - tvrde upućeni.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:56