UPLOVILI U BRAČNU LUKU

Sharbini: Ništa od medenog mjeseca, počinju nam pripreme

Nakon ceremonije slavlje se nastavilo u riječkom hotelu Jadran, a Ahmadov kum bio je njegov brat i suigrač iz Hajduka Anas Sharbini
Rijeka, 050610.Danas su se na brodu Zuti ispred rijeckog hotela Jadran vjencali grobnicki nogometas (trenutacno igrac Hajduka iz Splita) Ahmad Sharbini i Dragana Jankovic. Ahmadov kum je bio njegov brat Anas, takodjer igrac Hajduka. Slavlje je nastavljeno u hotelu Jadran sa oko stotinu i dvadeset gostiju - rodbine mladenaca i prijatelja nogometasa.Foto: Zeljko Sop / CROPIX
 Zeljko Sop / CROPIX

RIJEKA - Bilo je stvarno sjajno, odlično smo se zabavili, a atmosfera je bila opuštena. Vrlo sam zadovoljan kako je sve ispalo, bilo je to vjenčanje kakvo sam samo mogao poželjeti.

Slavlje sa 120 gostiju

Prije samog službenog dijela bio sam, doduše, malo nervozan, ali s obzirom da su na vjenčanju bili isključivo naša rodbina i prijatelji, brzo sam se opustio, ispričao nam je nogometaš splitskog Hajduka Ahmad Sharbini dan nakon što je uplovio u bračnu luku s Draganom Janković, folk pjevačicom iz Banje Luke.

Ahmad i Dragana sudbonosno ‘da’ izrekli su na brodu Žuti, ispred riječkog hotela Jadran, a slavlje, s oko 120 gostiju, nastavilo se u samom hotelu. Ahmadu je kum bio njegov brat i suigrač iz Hajduka, Anas. Nažalost, nakon svadbe, riječki nogometaš neće imati mnogo vremena za odmor.

Nisu odlučili kamo

- S obzirom na to da u ponedjeljak počinju pripreme, sada nećemo ići na medeni mjesec.

No, svakako ćemo gledati da čim prije uhvatimo nešto vremena za putovanje. Još nismo odlučili gdje ćemo, ali vjerujem da bi to mogao biti Dubai - rekao nam je Ahmad Sharbini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 10:01