JAVNO GA PROZVAO

SEVERININ SUPRUG NA INSTAGRAMU SE OBRAČUNAO S MILANOM Igor Kojić nije birao riječi kojima je uzvratio Aleksandrovom ocu

Igor se s Milanom odlučio obračunati putem društvenih mreža
 Instagram

Poslije novih prozivki koje je Milan Popović uputio na račun bivše zaručnice Severine kada je u pitanju skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom, Igor Kojić stao je u obranu svoje supruge.

Igor se s Milanom odlučio obračunati putem društvenih mreža, pa je kao fotografiju podijelio screenshot Milanove izjave za medije u kojoj on aludira da je Severina majka koja na sve načine dijete pokušava odvojiti od oca.

Dio Milanove izjave koju je Igor objavio glasi ovako.





A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Mar 23, 2016 at 9:24am PDT





- U Americi postoji sindrom... Uskraćuju viđenje, znači ograničavaju susrete i druženja, na sve moguće načine pokušavaju oca spriječiti da uživa u provođenju vremena sa svojim djetetom - reko je Milan.

A Igor je na to dodao da nije čitao o tome kakav sindrom postoji u Americi, ali da je vidio da netko samoinicijativno ne vidi ili ne čuje vlastito dijete po pet, pa tri, pa dva mjeseca.

- Pitam se kakvu nam to mogućnost sustav treba dati. Možda mogućnost da netko falsificira putovnicu ili da nas netko prati i uhodi mjesecima - zapitao se Igor pa pored fotografije koju je podijelio dodao i jednu mudru misao.

- Kad dođe do rasprave neke su vam riječi blage, dokazi jaki, a ja iz iskustva znam da su riječi jače uvijek kad su dokazi slabi - napisao je Severinin suprug.

Ovih dana Milan je u javnost izašao s novim detaljima iz sudskog spora koji već mjesecima vodi protiv Severine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:23