VIŠE GA NE SKRIVA

SEVERININ DEČKO IZNAJMIO STAN U SUSJEDSTVU PJEVAČICE Želi biti što bliže svojoj dragoj

Pjevačici je jedino važno da njenog novog dečka prihvati njen trogodišnji sin Aleksandar kojeg ima s Milanom Popovićem
 Instagram

Beograđanin Igor Kojić (28) je zbog ljubavi sa Severinom (43) sve češće u Zagrebu. Tijekom prijašnjih posjeta je uvijek spavao u hotelu, a nedavno je iznajmio stan na Kozjaku, u susjedstvu pjevačice.

Seve je presretna zbog nove veze i ne mari za komentare okoline da je njen novi izabranik premlad i neozbiljan. Jedino joj je važno da sve to prihvati i njen 3-godišnji sin kojeg ima iz veze s Milanom Popovićem.

- Shvatili su da su njihovi osjećaji jaki i objavili su vezu. Ona je toliko zaljubljena da je ne zanimaju nikakvi komentari, ni reagiranja na njenu novu ljubav, niti na to što je Igor od nje mlađi 15 godina. Nju samo zanima da mali Aleksandar prihvati njenog novog dečka, ispričao je izvor Kuriru.

Severina je sportskog menadžera upoznala sa širim krugom prijatelja prošli vikend na proslavi svog rođendana u jednom zagrebačkom restoranu. Par je nedavno bio skupa u Parizu, gdje je zvijezda imala koncert. S njima su bili Hrvoje i Andrea Čermak, bliski Severinini prijatelji, koji su odlično prihvatili njenog novog dečka. I Kojićeva obitelj se zbližila s pjevačicom.

- Sve što imam, rekao sam. Izbor srca mog Igora ima, naravno, moj i Oljin blagoslov, poručio je Kojićev otac Dragan srpskim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 21:59