MEDIJSKI RAT

SEVERINA O MILANU 'Ima jedna super rečenica: ne upuštajte se u raspravu s budalama'

Dok uživa u zimskim čarolijama, Severina je demantirala navode pojedinih medija da ima novog dečka
Strumica, Makedonija, 180813.Sinoc je u Strumici,na centralnom trgu, kao najznacajniji gost festivala Strumica Open-Festival, Severina odrzala spektakularni koncert. Puna dva sata makedonska publika odusevljeno je pjevala i plesala uz njene nove i starije hitove i njenim spektakularnim scenskim nastupom.Foto: Maja Zlatevska / CROPIX
 Maja Zlatevska / CROPIX

Severina Vučković konačno se osvrnula na ponašanje oca njenog sina, srpskog biznismena Milana Popovića. S obzirom na teške optužbe koje su jedno drugom izrekli u posljednje vrijeme dok traje njihova borba pred sudom u Zagrebu za skrbništvo nad Aleksandrom, pjevačica ne skriva da takve izjave nije očekivala od bivše ljubavi, naročito ne javno, piše Pulsonline.rs.

Dok je uživala u skijanju u Austriji, otvoreno je odgovorila na pitanje kako reagira na Milanove povremene medijske prozivke.

- Kada ste živ čovjek te stvari vas u početku nerviraju. Ima jedna super rečenica koju sam čula i jako mi se dopala, a ona kaže: ne upuštajte se u raspravu s budalama, povući će vas na svoj nivo, a onda će vas dokusuriti s iskustvom, kroz osmijeh je izjavila pjevačica za Ekskluziv, iznoseći nimalo diplomatski svoje mišljenje o srpskom kralju bakra.

Dok uživa u zimskim čarolijama, Severina je demantirala navode pojedinih medija da ima novog dečka i otkrila da je imala priliku pojaviti se u jednom reality showu.

- Nudili su mi jedan reality, ali ja ne vidim ništa seksi u tome da se tuširam pred svima i tako to, istaknula je Severina, koju u sporu s Milanom čekaju nova ročišta na kojima će biti jasno definirano kako i koliko će ovo dvoje roditelja viđati jednoipogodišnjeg sina. Posljednjom odlukom Općinskog suda u Zagrebu, Milanu je dozvoljeno da viđa dijete, ali ne smije ga izvoditi van granica Hrvatske. Ova presuda, međutim, nije konačna i bivši partneri će i ubuduće nastaviti bitku pred pravosudnim organima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 14:52