NEMA ČEKANJA

SEVERINA JE VEĆ TRUDNA SA SINOM SPRSKOG PJEVAČA? 'Rekla mi je deda, ne znam zašto, ali njih dvoje se baš iskreno vole'

 Instagram, Twitter

Srpski pjevač Dragan Kojić Keba izjavio je da je Severina možda trudna, a kada se javila pjevaču na telefon, rekla mu je 'deda Keba', piše srpski list Kurir.

Poznati je pjevač ispričao sve detalje o Severininom i Igorovom odnosu i kako je to izgledalo kada je splitska pjevačica došla prvi put kod njih u kuću.

Otkrio je da mu sin ništa nije želio reći o novoj djevojci. Samo je rekao da igra u folkloru te je primijetio da je često u Zagrebu zbog nje.

Kada mu je Igor najavio da će doći u posjet s djevojkom stavio je masku na lice.

- Na vrata ulazi Igor i ulazi Severina. Ja samo gledam preko ramena. Igore, zar je ovo skrivena kamera? Samo se smijao, ispričao je Keba.

- Ne može mene ništa iznenaditi prijatno i neprijatno. Imam dovoljno iskustva i godina. Izbor mog sina je izbor njegovog srca. On ima moj blagoslov. Baš se iskreno vole, a sve drugo je u Božjim rukama, morate za sve pitati njih. Uvjerio sam se da je u pitanju prava ljubav. Severina je divan čovjek i umjetnik i osoba, objasnio je Igorov otac.

- Bio bih neiskren kada bih rekao da se nisam šokirao. Igor ima narav koja je savršena i besprijekorna. Njega ne možeš da ne voliš, rekao je Keba.

Dragan Kojić Keba također izjavio da je Severina možda trudna, jer mu je, kada se javila na telefon, rekla "deda Keba".

- Dobro veče deda, rekla je Severina. Moram ti reći, najzgodniji si. Moram te pitati, gdje si stavio ono kinder jaje", upitala je Seve, a on je rekao, "Pa pojeo sam".

- Šokiran sam, rekla mi je dida, rekao je Keba.

- Kada su Nataša i Igor bili mali, prvi poklon im je bio kinder jaje, i nikad se nisu obradovali kao tada. Ne znam što je Seve mislila, ispričao je Keba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 07:36