'FURA SE' NA BALAŠEVIĆA

SEVERINA DEČKU ČESTITALA ROĐENDAN PREKO JUMBO PLAKATA Kojić se skoro rasplakao kad je izašao iz kuće i vidio ljubavnu poruku

Pjevačica mu je napisala 'Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te'
 Instagram

Dok je njen bivši zaručnik Milan Popović slao pritužbe premijeru, pravobraniteljici i saborskim odborima žaleći se na njeno stalno javno izlaganje njihovog 3-godišnjeg sina, Severina Vučković je smišljala poklon za rođendan svoje nove ljubavi.

U srijedu je tako postavila veliki jumbo plakat s intimnom porukom ispred kuće svog 15 godina mlađeg dečka Igora Kojića na beogradskoj Bežanijskoj kosi, piše Kurir.

Pjevačica je svom zaručniku na prikolici postavljenoj preko puta njegovog roditeljskog doma napisala 'Ljubavi moja, sretan rođendan, volimo te' te je u srcu napisala AS i SS.

Kada je Igor ujutro izašao iz kuće i vidio čestitku ostao je bez teksta i skoro zaplakao. Odmah ju je nazvao, kažu njegovi prijatelji.

Mladi menadžer je sinoć kod kuće napravio rođendansku zabavu pa su i svi gosti vidjeli Severinin iskaz ljubavi.

Inspiraciju za romantičan čin pjevačici je sigurno dao njen omiljeni kantautor Đorđe Balašević koji je prije nekoliko godina supruzi Olji čestitao rođendan preko jumbo plakata u njihovoj ulici u Novom Sadu.

Inače, Igor je nedavno svojoj voljenoj kupio zaručnički prsten, piše Blic.

Obilazio je beogradske zlatarnice s ocem Draganom Kojićem. Nakon duge potrage odlučili su se za prsten od bijelog zlata vrijedan oko 5000 kuna. Blic piše da Keba navodno nije želio dati više novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:09