NIJE LAKO BITI ŽENA

'SAD I BEZ ŠMINKE MOGU STATI NASRED POZORNICE I SJATI OD SREĆE' Naša pjevačica ove snažne riječi potkrijepila fotografijom na kojoj ipak ima make up

 
 Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Danijela Martinović (47) nikad nije skrivala koliko joj je bitna duhovnost, a pozitivnim načinom razmišljanja nastoji "zaraziti" i što veći broj svojih obožavatelja.

Baš u takvom tonu je i glazbeničina najnovija objava na Facebooku, koju su njezini fanovi dočekali s velikim odobravanjem.

- Puno vremena mi je trebalo da se prihvatim u potpunosti. Bila sam okovana tuđim očekivanjima... Budi ovakva, nemoj tako, to se ne nosi, to ti nitko ne radi, što će ti to? Pa tako u nedogled...

A onda sam donijela odluku da budem ja bez obzira na sve... Osjećaj je nevjerojatan... Sad i bez šminke mogu stati nasred pozornice i sjati od sreće.

Ništa nije važnije od toga da budemo sebi vjerni... Istiniti... Samo tako možemo dodirnuti druga srca, druge živote... Samo zato smo rođeni - napisala je splitska pjevačica na društvenim mrežama, a svoje mudre riječi potkrijepila je fotografijom na kojoj ipak ima make up, minimalan, ali svejedno vidljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:52