LJETNI VIDEO HIT

Rene Bitorajac zaplesao zumbu u ljetnom video hitu

 Ozren Drobnjak / Ozren_Drobnjak [email protected]

Hrvatska pop scena je konačno iznjedrila veseli, plesni, pozitivni i pravi ljetni hit. Radi se o snimci „DUDU-DAU“ koja se već nekoliko tjedana uspješno probija kroz radijski prostor, a čiji se spot od danas može gledati i na Youtubeu kao i uhvatiti u (rijetkim) Hrvatskim glazbenim tv programima. Ono što će zasigurno privući Internet surfere kao i tv gledatelje je što glavnu ulogu u spotu ima Rene Bitorajac, koji uči plesati, svirati i veseliti se sa svojim sinom upadajući na njegov „tajni“ tulum.

Reneovog singa glumi jedanaestogodišnja plesna zvijezda iz Splita - Josip Krnić, koji se s Reneom već imao prilike susresti, budući da se imao već zapaženi nastup natječući se u Supertalentu kao član skupine „D'N'F“. Osim njih, u spotu nastupaju plesači kao i instruktoru ZUMBE koji nastoje naučiti plesati „tatu“ Renea i uključiti ga u svoj party.

Sama snimka je nastala u studiju D-3 Davora Devčića Daga, koji potpisuje kompletnu glazbenu produkciju. Režiser spota je Zoran Pezo koji se na svoj prepoznatljiv način vraća produkciji glazbenih video spotova.

Vrijedno je naglasiti kako spota uopće ne bi bilo da se nije uključilo Gorenje Hrvatska koje je prepoznalo priliku za pružanje podrške svim pozitivnim karakteristikama projekta koji djeci nudi tjelesnu rekreaciju, veselje i fokus prema zdravom korištenju svoga slobodnog vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 03:36