ŠUŠKA SE...

RASTAJU SE ZBOG LIV TYLER?! 'Orlando Bloom je imao tajnu ljubavnu vezu tijekom braka'

Nakon što je prije nekoliko dana otkriveno da Miranda Kerr ljubi bogataša Jamesa Packera, američki mediji pišu kako je i Orlando našao novu ljubav i to dok je još živio s Mirandom Kerr
 AFP

Glumac Orlando Bloom i Miranda Kerr već tjednima su top tema u medijima otkako su otkrili kako se razvode.

Brojni poznati muškarci povezivani su s Mirandom pa čak i Leonardo DiCaprio koji ju je odmah pozvao na spoj čim je čuo vijest da je anđelica Victoria's Secreta opet slobodna.

No, američki mediji pišu kako je ipak postojala treća osoba zbog koje je došlo do razlaza slavnog para. Riječ je o Liv Tyler, glumici te kćeri Stevena Tylera iz Aerosmitha, s kojom je navodno Orlando započeo romantičnu vezu i prije razlaza od supruge.



'Orlando Bloom bio je u tajnoj ljubavnoj vezi s Liv Tyler dok su on i Miranda bili zajedno', tvrdi jedan izvor.

Orlando i Liv upoznali su se na snimanju trilogije 'Gospodar prstenova', a prema riječima bliskih izvora, kemija među njima je bila očigledna i na snimanju, ali i kad su otišli na zajedničku večeru u New Yorku.

'Nakon večere bili su na Broadwayju gdje su gledali predstavu pa su razmjenjivali nježnosti u backstageu. Kasnije su se držali za ruke i zaljubljeno gledali', otkriva izvor za Star Magazine.

Pisanja o vezi između Orlanda i Liv uslijedila su nakon što je jedan tabloid objavio da je Miranda u vezi s jednim od najbogatijih ljudi Australije, Jamesom Packerom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:04