KRAJ LJUBAVI

Raskid veze Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis. Slavna glumica tvrdi: Ne vjerujem u brak niti u srodne duše

Depp dane provodi u svom dvorcu u Hollywoodu, a Paradis je za to vrijeme u Parizu

Francuska glumica Vanessa Paradis dala je naslutiti kako je njena dugogodišnja veza sa hollywoodskom zvijezdom Johnnyjem Deppom u krizi. Paradis je u intervjuu u kojem je promovirala svoj novi film ' Cafe De Flore' izjavila kako 'ne vjeruje u brak ili u srodne duše', piše Daily Mail.

- Cafe De Flore govori o ljubavi, njenim radostima, njenim bolima i njenim dramama - kako je voljeti i izgubiti. Priča me dodirnula, bila sam zbunjena, u dubinama same sebe. Ideja srodnih duša je predivna i vrlo romantična za radnju filma ili pjesme, ali zapravo je vrlo strašna - izjavila je Paradis. Ideja srodnih duša, smatra Paradis, joj nije draga jer bi to onda značilo da prekid veze sa 'srodnom dušom znači kraj svega'.

Glumica dane provodi u Parizu, a Depp je u svom dvorcu u Hollywoodu. Izvori blisku slavnom glumcu tvrde kako je već kontaktirao odvjetnike kako bi i službeno okončao njihovu nevjenčanu vezu.

- Nisu oženjeni, ali zajedno su već gopdinama i imaju djecu tako da u pitanju nije običan prekid. Johnny je talentiran glumac, ali izgleda kako ne zna sakriti koliko su stvari krenule loše u njegovoj vezi - rekao je izvor blizak Deppu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:38