Rapper Kanye West izazvao incident na dodjeli MTV-jeve nagrade

Sinoćnja dodjela MTV-jeve glazbene nagrade u New Yorku održana je u znaku nedavno preminule pop zvijezde Michaela Jacksona, međutim, svečanost je zasjenio rapper Kanye West koji je prekinuo govor američke folk pjevačice Taylor Swift.



West, koji je poznat po svojim ispadima, skočio je na pozornicu u trenutku kada je 19-godišnja pjevačica primala nagradu za najbolji video spot pjesme 'You Belong With Me' pobijedivši Beyonce Knowles i Lady Gagu.



- Drago mi je zbog tebe – rekao je West. – Međutim Beyonce je imala jedan od najboljih spotova svih vremena.







Rapper, koji je navodno prije toga zapažen kako pije alkohol na crvenom tepihu, izbačen je s dodjele nagrade. Kada je kasnije tijekom showa spomenuto njegovo ime publika ga je gromoglasno pozdravila.



Na svojoj web stranici West se kasnije ispričao. – Jaaako mi je žao zbog Taylor Swift, njezinih obožavatelja i njezine majke – napisao je. - Nije bilo u redu što sam joj na pozornici oduzeo njezin trenutak!



Beyonce je osvojila najvažniju nagradu za video godine spotom 'Single Ladies'. Nakon zahvale pozvala je Swift da se vrati na pozornicu i dovrši govor koji je prekinuo West.



- Sjećam se moje prve nagrade MTV-ja koju sam dobila s grupom Destiny's Child kada sam imala 17 godina. Bio je to jedan od najdivnijih trenutaka u mom životu – rekla je tamnoputa R&B diva.



Beyonce, Lady Gaga i Green Day najveći su dobitnici ovogodišnje dodjele, svaki sa po tri osvojene nagrade.  (njd)



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 18:24