ZVIJEZDE DOBROTVORCI

PUTOVANJE U SVEMIR S DICAPRIOM ZA 1,2 MIL. EURA Humanitarna večer u Cannesu

Sharon Stone je bila u ulozi voditeljice, a američka zaklada za borbu protiv AIDS-a amfAR prikupila je na donatorskoj večeri 25 milijuna eura
 AFP

Zahvaljujući borbenosti Sharon Stone koja je bila u ulozi voditeljice, američka zaklada za borbu protiv AIDS-a amfAR prikupila je na donatorskoj večeri u Cap d’Antibesu nevjerojatan iznos od 25 milijuna eura, u prigodi Canneskog filmskog festivala, priopćio je modni kreator Kenneth Cole.

Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio, Janet Jackson, skupina Duran Duran i Kylie Minogue bili su među devetstotinjak gostiju, uglednih osoba i mecena, koji su u hotelu “Eden Rocu” sudjelovali na toj dobrotvornoj večeri koja se održava već dvadesetu godinu.

Na večeri su bili i Shirley Bassey koja je izvela više uspješnica, među kojima i naslovnu pjesmu iz filma o Jamesu Bondu “Goldfinger”, Kristin Scott Thomas, producent Harvey Weinstein, Adrien Brody, Francuz Guillaume Canet, Melanie Laurent, Ludivine Sagnier, Audrey Tautou, Paris Hilton i starleta Dita Von Teese.

Putovanje u svemir Virgin Galacticom u društvu s Leonardom DiCapriom prodano je za 1,2 milijuna eura. Jedan je gost platio 1,5 milijun eura za nastup u četirima novim filmovima kompanije Weinstein, među kojima u dugometražnom filmu s Leonardom DiCapriom.

Nesvakidašnji odjevni predmeti najuglednijih svjetskih modnih kreatora razgrabljeni su u nekoliko minuta donijevši organizatorima dodatnih 1,2 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:36