BRUTALNE KRITIKE

PROCURILI E-MAILOVI PRODUCENTA I KUĆE SONY 'Angelina Jolie je razmaženo derište s minimumom talenta'

28 May 2014 - Hollywood, California - Angelina Jolie, Brad Pitt. "Maleficent" Los Angeles Premiere held at The El Capitan Theatre. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia
 Byron Purvis/AdMedia / Byron Purvis/AdMedia

Nakon što su hakeri objavili informacije koje su ukrali sa servera Sonyja, u medije je procurila prepiska producenta Scotta Rudina te Amy Pascal, predstavnice Sonyja, u kojem su iznešene oštre kritike na račun Angeline Jolie.

Naime, producent je zamjerio Angelini Jolie što se koristi svojim zvjezdanim statusom kako bi dobila što god poželi.

Sve je počelo razgovorom oko toga da Angelinu Jolie treba ušutkati i odgovoriti da prihvati ulogu Kleopatre u filmskom remakeu jer su se bojali da će to utjecati na njezinu tadašnju ulogu koju je pripremala.

'Film o Kleopatri se neće snimati (što je zapravo loša vijesti za ego ove žene, troškovi filma su izvan moje kontrole)', napisao je Rudin u e-mailu. Nakon toga je Amy ponovno poslao jedan mail koji se odnosio na Angelinu: 'Ne planiram uništiti svoju karijeru zbog minimalno talentiranog razmaženog derišta koja ne zna ništa osim odgađati ovo 18 mjeseci kako bi mogla ići izravno na režiranje filma. Nemam namjeru raditi film s ikim kome ona upravlja, a mi ne. Ona je zvijezda i to je sve i zadnja stvar koju itko treba je praviti od muhe slona', stoji u e-mailu Rudina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 09:23