LUD OD LJUBOMORE

Prisnost Carle Bruni i Owena Wilsona razjarila Sarkozya

Stalno ponavljanje se nije svidjelo ni Woodyju Allenu, koji se, kažu članovi njegova tima, silno suzdržavao da ne ispadne grub prema njoj
 AP Photo/Thibault Camus

U središtu Pariza ovih je dana prava strka - Carla Bruni konačno je snimila prve scene za novi film Woodyja Allena, “Paris In Midnight”. Iako ima malu ulogu, Carline scene su se u utorak snimale skoro cijeli dan, a scena u kojoj prva dama Francuske ulazi u dućan i drži baguette u ruci snimala se čak 35 puta. Scene su nisu snimale samo pod budnim okom Woodyja Allena, već i njezina osiguranja koje je nastojalo biti diskretno, na Allen je svako malo morao upozoravati da smetaju.

No, nije osiguranje imalo problema samo s čuvanjem Carle, već i s predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem, koji se u jednom trenutku poprilično nervozan pojavio na snimanju. Bez kravate, neraspoložen i živčan stajao je pored filmske ekipe, što je bio dovoljan znak za Carlu da mu priđe i s njim porazgovara. Sudeći prema slikama koje su snimljene tijekom njihova razgovora, nisu imali baš ugodne trenutke dok su raspravljali o nečemu što je ostalo između njih dvoje. Carla se prilično trudila kako bi ga smirila, zapalila je i cigaretu, vjerojatno uzrujana zbog neočekivanog “scenarija”, koji sigurno nije bio dio scenarija Woodyja Allena.

Zabava i korisni savjeti

Nakon nekoliko minuta razgovora par se, svjestan prisustva fotoreportera, udaljio. Carla je zagrlila svojeg supruga, koji joj nije uzvratio. Nicolas Sarkozy u privatnom je životu poznat kao vrlo ljubomoran, a kako je Carla cijeli dan snimala s holivudskom zvijezdom Owenom Wilsonom, mnogi nagađaju da se Sarkozyju nije svidjelo što se Carla vrlo dobro zabavljala sa zgodnim glumcem. Wilson joj pravi društvo u sceni koju je toliko ponavljala, a nastojao joj je što više pomoći da scena ispadne dobra. Čak je za vrijeme pauze sjedio s njom na klupici, iako je u isto vrijeme Nicolas Sarkozy bio na setu. Carli je, naime, društvo plavokosog glumca očito bilo zabavnije, što je navodno razgnjevilo Sarkozyja koji je čekao priliku da ga supruga primijeti i priđe mu.

Muka s baguetteom

Unatoč tomu što će se Carla Bruni u novom filmu vidjeti samo nekoliko minuta, snimanje u Parizu ovog tjedna izgledalo je kao da ona ima glavnu ulogu. Neki članovi ekipe koji rade na filmu anonimno su se požalili francuskim medijima da ne mogu vjerovati da se scena s Carlom, Wilsonom i baguetteom toliko puta ponavljala. To je, naime, scena u kojoj Carla ne izgovara ama baš nijednu riječ, već se naprosto radi o sceni ulaska u dućan.

Scena se pak ponavljala isključivo zbog nje, jer nije izgledala prirodno i prilikom svakog ponavljanja gledala je u kameru. Ljudi sa seta navode da je to zbilja mala scena, ali je Carla htjela da ispadne velika stvar. A nema boljeg načina da na snimanju filma nešto ispadne veliko nego da se snima pet sati, koliko se snimao njezin ulazak u dućan.

Nemojte gledati u kameru

Stalno ponavljanje se nije svidjelo ni Woodyju Allenu, koji se, kažu članovi njegova tima, suzdržavao da ne ispadne grub prema njoj. Nakon svakog drugog pokušaja prilazio je Carli i objašnjavao što treba raditi - ne gledati u kameru.

Međutim, Woody Allen se mogao i bolje pripremiti za lijepu Carlu, jer nije joj prvi put da svu pažnju pokušava usmjeriti na sebe, bez obzira koliko njezina pojava u nekom trenutku bila značajna ili beznačajna. Carla Bruni zna kako se treba ponašati pred kamerama i fotoaparatima jer je dugo vremena bila supermodel, a svoje znanje koje je stekla u manekenskoj karijeri zna jako dobro iskoristiti. Nema događaja na kojem upravo ona nema monopol nad svim objektivima, a nedavno je prilikom posjeta Londonu izludila fotoreportere kada se okrenula prema njima i nježno rekla: Bonjour. Ne morate dva puta pogađati kome su dali svu pažnju, a Carla im je uzvratila stalnim diranjem po kosi i ljubaznim poziranjem.

Očito loš izbor glumice

Carla u filmu “Paris In Midnight” glumi kustosicu muzeja, a radnja filma je smještena u dvadesete godine prošlog stoljeća i uglavnom se prepričava u flashbackovima. Pored Carle i Owena Wilsona u filmu još glume Kathy Bates, Marion Cotillard i Adrian Brody. Allen je Carli Bruni ulogu ponudio krajem prošle godine, a nakon višetjednog nećkanja konačno je pristala, ali je već tada priznala da ne očekuje da će biti baš najbolji izbor.

- Vjerojatno ću biti beznadan slučaj za film, ali ne želim propustiti ovu priliku koja mi se pruža jednom u životu. Kada budem baka, voljela bih da mogu ispričati kako sam radila s Woodyjem Allenom - rekla je Carla Bruni nakon što je prihvatila ulogu.

Prije ovog filma pojavila se u samo jednoj ulozi, kada je glumila sebe u filmu “Pret-a-Porter”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:51