MILO ZA DRAGO

'PRIMIM JEDAN DO DVA PENISA NA DAN U INBOX, DOSTA MI JE!' Zgrožena manekenka u osvetničkom pohodu, zlobnici je obasipaju opscenim fotkama

 Emily Sears/Instagram

Emily Sears australska je manekenka koja živi u Los Angelesu. Njezina sljedba na Instagramu je vjerna i predana, tako njezine objave rutinski prikupljaju desetke tisuća lajkova.

Premda često komunicira s fanovima, dozlogrdilo joj je što joj inbox i direktne poruke neimenovani muškarci zatrpavaju fotografijama svojih (pretpostavlja se) spolovila, prenosi ugledni Independent .

Sears tako, kada se neželjena fotka nečije 'opreme' nađe u njezinim direktnim porukama, uzme stvari u svoje ruke te pronađe i kontaktira ženu ili djevojku pošiljatelja fotografije penisa te im kaže što im partner radi na internetu.

'Obično primim barem jednu do dvije fotografije penisa na dan. To se već neko duže vrijeme stalno događa. Puna mi je kapa takvih odvratnih poruka i komentara. Ovo se ne događa samo manekenkama s puno sljedbenika. Događa se i ženama prilikom online izlazaka i kada odbijaju dečke u aplikacijama. Može se dogoditi bilo kojoj ženi online, jednako tako kako se može dogoditi i bilo kojoj ženi kada se prošeće ulicom', rekla je Sears.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:57