ODGOVOR S PRISAVLJA

PREPIRKA POPULARNIH TV VODITELJA 'Poštovani kolega Šprajc, baš mi je bezveze da me javno vrijeđate!'

Nakon što se Šprajc obrušio na Stankovića, voditelj emisije Nedjeljom u 2 mu je uzvratio
 Darko Tomas / CROPIX / Darko Tomas / CROPIX

Nakon što se RTL-ov voditelj Zoran Šprajc na svom Facebook profilu osvrnuo na komentar Aleksandra Stankovića u emisiji 'Nedjeljom u 2' o pobjedniku Big Brothera, HRT-ov voditelj je na vrijeđanje reagirao dopisom.

'Više medija jučer je objavilo informaciju da me kolega Zoran Šprajc zbog nekih tema koje smo jučer obrađivali u emisiji 'Nedjeljom u dva' sasvim fino izvrijeđao na svojem facebook profilu. Kako u međuvremenu nisam čuo nikakav Šprajcov demantij te vijesti smatrat ću je istinitom pa bih ovim putem izrazio žaljenje što me kolega javno vrijeđa. Zoran Šprajc u emisiji nije nigdje prozvan, nije prozvana ni matična kuća u kojoj trenutno radi, ja kao voditelj nisam se nigdje sablažnjavao niti sam išta moralizirao o Big Brotheru (neka ljudi gledaju što hoće sasvim mi je svejedno) jedino sam gošću emisije spisateljicu Milanu Vuković Runjić u kontekstu rasprave o pravima žena upitao 'kako komentira činjenicu da je jučer u Big Brotheru pobijedio dečko koji se hvali time da voli glupe i plave žene'. Meni se nekako čini da je to uvredljivo za žene...i to je sve.

Sada na kraju mogao bi ići neki sarkastični zaključak, mogao bih napisati da je kolega Šprajc godinama radio sa mnom u istoj kući i da sasvim sigurno zna da možda glup jesam, ali ćelav nisam. Međutim, neću se šegačiti.

Inače nisam protiv javne polemike, niti protiv oštrih riječi ako se treba štititi vlastita čast i ugled, ali u ovom slučaju nije bilo nikakvog razloga za to.

Poštovani kolega Šprajc baš mi je bezveze da me javno vrijeđate! - odgovorio je Stanković Šprajcu.

Podsjetimo, Stanković je u emisiji ugostio književnicu Milanu Vuković Runjić, te je prilikom razgovora s njom opisao pobjednika Big Brothera kao 'dečka koji je prvog dana kada je ušao u kuću izjavio da voli glupe plavuše'.

'Nitko nije reagirao na to, već je taj dečko na kraju slavio i osvojio gotovo 100 tisuća eura' - kazao je Stanković na što je u isto vrijeme Šprajc na Facebooku napisao: 'Volim ćelave i glupe muškarce. Osobito ako su TV voditelji'.

U nedjelju navečer Šprajc je objavu povukao sa svog profila i nije ništa želio komentirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:03