RAZOTKRIVENE

PRAVA ISTINA BEZ PHOTOSHOPA Pogledajte kako Beyonce, Serena, Alessandra Ambrosio, Tori Spelling... izgledaju na naslovnicama, a kako u stvarnosti

 
Beyoncé Knowles, Alessandra Ambrosio, Tori Spelling, Serena Williams
 Profimedia

Nije tajna da svaka celebrity dama ima vojsku ljudi koji se brinu o njezinu izgledu, ali ono što vidimo na naslovnicama časopisa često nema ama baš nikakve veze sa stvarnošću. I dok se mnoge ljepotice kunu kako se ponose svojim nesavršenostima, njihove fotografije koje nisu obrađene u photoshopu pokazuju baš suprotno.

Tako, primjerice, Beyoncé Knowles (36) u Sports Illustratedu odjednom uopće nema široke bokove, noge su joj tanke kao da je supermodel, a u editorijalu istoga časopisa i američka tenisačica Serena Williams (36) doslovce se - prepolovila!

Ništa bolje nije ni s Alessandrom Ambrosio (37), sad već bivšom Victorijinom anđelicom iz Brazila, koja u reklamnoj kampanji za rublje izgleda savršeno, ali u stvarnosti, čini se, baš i nije toliko zategnuta i čvrsta...

I glumica Tori Spelling (45), koja se 1990-ih proslavila kao Donna u popularnoj televizijskoj seriji "Beverly Hills, 90210", svim silama trudi se od javnosti sakriti celulit, trbuščić i opuštenu kožu, ali paparazzi fotografije prikazuju je baš onakvom kakva uistinu jest.

- Osim što same ispadaju smiješne i lažne s tim pretjeranim uljepšavanjem, zvijezde mladim djevojčicama šalju jako pogrešnu sliku o vlastitim tijelima i ljepoti, a posljedice, nažalost, mogu biti kobne. Taj trend svakako treba mijenjati i upozoravati na njega sve dok se ne iskorijeni - upozorili su stručnjaci.

Profimedia
Beyoncé Knowles

Profimedia
Alessandra Ambrosio

Profimedia
Serena Williams

Profimedia
Tori Spelling

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:46