POZNATI GLUMAC STAVIO LJUSKICE I ZABLISTAO Frano Lasić obnovio svoj osmijeh

DUBROVNIK - Frano Lasić proteklih mjeseci nakon prekida s glumicom Dolores Lambaša nije baš imao razloga za (o)smijeh, no to je odlučio opraviti.



Nakon ljeta i uživanja u jedrenju koji briše sav stres, Frano odmara u svom rodnom gradu, te se u pripremi novih poslovnih planova prvo bacio na - estetske popravke. U zubarskoj ordinaciji dr. Dubravka Jurišića zgodni Frano Lasić je na zube stavio keramičke ljuskice, baš na način na koji je prije nekoliko mjeseci, prije početka svoje veze sa Dikanom Radeljakom, to u Zagrebu napravila njegova bivša djevojka glumica Dolores Lambaša.







- Sve je u stvari krenulo kada su mi djeca jednog dana rekla: “Tata, prestani pušiti, zubi su ti potamnili!" - kaže Frano Lasić koji će svoj novi osmijeh ove jeseni svakako učestalo pokazivati na showu “Ples sa zvijezdama” u kojem mu je partnerica Mirjana Žutić.



Osim toga, Frano se priprema i za snimanje glazbenog CD-a s najvećim hitovima iz mladosti, tu je nova serija, pregovori za filmove...



Naime, stomatologa dr. Jurišića i Frana Lasića ne veže samo zubarska stolica, već i hollywoodske veze: Frano je živio u LA-u, a mladi dubrovački stomatolog dr. Jurišić diplomirao je program UCLA za dentalnu implatologiju u Los Angelesu, te surađuje s najpoznatijim američkim stomatolozima koji uljepšavaju svjetske celebritije, baš kao što dr. Jurišić danas novi osmijeh navlači domaćim zvijezdama.









Paulina PEKO/EPEHA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:33