'BEZ VEZE'

POZNATI ĆE TJEDAN DANA BITI ZATVORENI BEZ IKAKVIH INFORMACIJA U novom kvizu HRT-a u kući će izolirati Vedranu Rudan, Bornu Rajić, Šalkovića...

Po dolasku u studio sudionici moraju prepoznati koje su prave, a koje lažne informacije
 Biljana Gaurina/CROPIX

Novi kviz The Bubble (BezVeze), koji će voditi Danijela Trbović, stiže na Prvi program HTV-a 26. listopada u 20 sati.

Tri natjecatelja bit će izdvojena tjedan dana i neće im biti dopušteno da saznaju nikakvu informaciju, vijest o najnovijim događajima izvan kuće u kojoj će boraviti. Oduzet će im se mobiteli. Ne smiju gledati televiziju, slušati radio, čitati novine ni pregledavati internet.

Po dolasku u studio sudjeluju u sofisticiranoj 'igri pogađanja', koja se vrti oko jednostavnog koncepta prepoznavanja pravih i lažnih informacija.

Natjecatelji će biti brojni poznati, spavat će u kući od 150 kvadrata u Samoboru, u odvojenim sobama i imat će kuhara na raspolaganju. Natjecatelji koji su do sada potvrdili su dolazak u emisiju su Nataša Škaričić, Ksenija Erker,Mario Kovač, Ankica Dobrić, Mrle, Jan Kerekeš, Zlatan Zuhrić Zuhra, Željko Vukmirica, Maja Hrgović, Ribafish, Hrvoje Šalković, Šajeta, Areta Ćurković, Vedrana Rudan, Otokar Levaj, Mladen Horvat, Antimon, Borna Rajić, Vera Zima i drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:42