TEŠKO ISKUSTVO

POTRESNA ISPOVIJEST LILY ALLEN 'Umalo sam umrla nakon pobačaja, to ne bih poželjela ni neprijatelju'

 Instagram

Pjevačica Lily Allen prije nego što je dobila sina sa Samom Cooperom, pretrpjela je dva pobačaja. Prvi put je dijete izgubila 2008. godine, a drugi put tijekom 2010. godine.

Drugi pobačaj je doživjela kad je bila u 6. mjesecu trudnoće i to ju je jako emotivno potreslo.

Sad je po prvi put progovorila o tome kako je za nju izgledalo to životno razdoblje.

'Gotovo sam umrla. Ali sam bila toliko tupa i nije me bilo briga. Izgubila sam svoje dijete i to je bio odraz tog emotivnog stanja', rekla je Lily koja je zbog pobačaja dobila otrovanje krvi te je u bolnicu došla u zadnji trenutak.

'To je bilo toliko stravično. Nikad to ne bih nikome poželjela pa čak ni najvećem neprijatelju', rekla je otvoreno.

'To je nešto s čim se još ne mogu u potpunosti nositi. Nikad to neću preboljeti. Moram se nositi s time, znate, ali mislim da to neću u potpunosti moći ni do kraja života. Držala sam svoje dijete i bilo je to užasno stravično i bolno, jedna od najtežih stvari koje se mogu dogoditi čovjeku', rekla je.

Njezin današnji suprug Sam Cooper joj je pomogao da izađe iz depresije te se na njega mogla osloniti tako da se nije predala alkoholu.

'Sam me spasio', kaže otvoreno Lily. 'Sama sam sebe 'liječila' tabletama i alkoholom, ali sam Samu bila privlačna i takva. Vidio je da sam destruktivna i u jednom trenutku me pitao što ću učiniti. Rekao mi je i da bi volio biti sa mnom, ali da to ne može ako ću ja biti takva cijelo vrijeme. Sam me zapravo otkrio i upoznao sa samom sobom, spasio mi je život', rekla je glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2024 16:31