ZASPALA NA SEMAFORU

PJEVAČICA PRVI PUT O SVOM ŽIVOTNOM KAOSU Maja Šuput: 'Tri mjeseca nisam normalno spavala'

Pjevačica kaže da ju je stres doveo u formu, juri na ljetne koncerte i snima novu sezonu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, koja starta na jesen. Na odmor kreće u rujnu, na Maldive
 Damjan Tadić/CROPIX

Energična i vječno nasmijana pjevačica Maja Šuput možda prvi put u svojoj karijeri može reći da doslovce pada s nogu od umora, a kako je naglasila, od 1. svibnja nije u komadu odspavala više od četiri sata.

Razgovor za Jutarnji obavila je u stanci snimanja generalne probe za popularni show Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” u kojem je u novoj sezoni jedan od poznatih sudionika. Iako nije mogla mnogo otkriti vezano uz emisiju, Maja je kao i obično imala puna usta hvale za čitavu ekipu showa čija druga sezona kreće u emitiranje na jesen.

Zaspala na semaforu

- Skoro tri mjeseca nisam uopće normalno spavala. Čitavo sam vrijeme na putu. Kad nisam na snimanju showa, imam koncerte pa liniju uglavnom održavam stresom jer u teretani nisam bila dva mjeseca. U prosjeku imam četiri koncerta tjedno, a ostala tri dana mi odu na snimanje. Trenutno mi je život u potpunom kaosu, a u avionu i automobilu provedem više vremena od prosječnog pilota ili vozača. Mislim da ne postoji prijevozno sredstvo koje nisam koristila u posljednje vrijeme - požalila se pjevačica napomenuvši kako uglavnom spava u autu, a nekoliko je puta zaspala i na semaforu.

No i kad završi snimanje emisije “Tvoje lice zvuči poznato”, Maju ne očekuje odmor, već tradicionalna turneja po Jadranu.

- Olakotna će okolnost biti što neću morati juriti na snimanja, već ću samo putovati po Jadranu, što znači da ću posjetiti gotovo sve otoke, kontinent, nema dijela uz obalu na kojem neću nastupati. O godišnjem ću odmoru početi razmišljati u rujnu - kaže Maja Šuput.

A rujan je pjevačica rezervirala i za izlazak svog novog albuma koji još nema ime, ali i na njemu se radi punom parom. Maji će to biti šesti studijski album, no zbog zgusnutog rasporeda prije samog izlaska neće snimati spotove ni singlove.

Stalno preživljavanje

Iako izgleda izvrsno, trenutno, kaže pjevačica, nema vremena za vježbanje, ali ni druženje. - Privatni sam život potpuno zapostavila. Roditelje i prijatelje nisam vidjela od svibnja i uglavnom se družim s ljudima iz showa, svojim bendom, a najviše od svih viđa me moj vozač. Sva mi je koncentracija usmjerena na preživljavanje iz dana u dan. Važno mi je da moji koncerti budu super i da budem što bolja u showu - kaže Maja. Isto je i s ljubavnim životom. Kako kaže, trenutno nema vremena ni za razmišljanje o ljubavi.

Kad ću se zaljubiti?

- Ne znam kad bih uopće našla vremena zaljubiti se - priznaje.

A kad završi ljetna gužva i napravi se koja rupa u rasporedu, Maja će se počastiti i jednim dužim putovanjem.

- Čim ulovim prvi slobodni vikend u rujnu, planiram putovanje preko oceana. Počastit ću sebe Maldivima. Ne nosim sa sobom ni laptop, ni mobitel. Jedino me brine kako ću stavljati fotke na Instagram jer to me jako veseli - kaže Maja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:46