NAJBOLJE OD PORINA

Pjesme E.T.-a s Vannom je ipak otpjevao Luka Nižetić

Porinovsku publiku u Biogradu oduševili su neobični dueti i interpretacije pjesama
 Miskovic/CROPIX

BIOGRAD - Na večeri “Najbolje od Porina”, kojom su sinoć otvorena 17. porinovska događanja , publiku je u Biogradu dojmilo nekoliko dueta, a posebno nastup Jacquesa Houdeka koji je pjevao uživo uz pratnju orkestra HRT-a, ali sinkronizirano s digitalnom snimkom Toše Proeskog veliki Tošin hit “Igru bez granica”.

Prisjećanja videoisječcima

Koncert ponajvećih hrvatskih hitova zadnjih desetljeće i pol bio je složen kao red pjesme, red prisjećanja na prošle Porine pomoću videoisječaka.

Tomislav Bralić i Intrade su otpjevali “Cesaricu”, prvu porinovsku pjesmu godine, a Luka Nižetić se Vanni priključio u izvođenju velikog hita E.T.-a “Da ti nisam dovoljna”. Iako je za ovu prigodu najavljivano okupljanje prve postave E.T.-a nakon punih 13 godina, to se ipak nije dogodilo.

Nadahnuta Josipa Lisac

Iako se organizator vodio idejom da u duetima spoji originalne izvođače u neobične kombinacije s drugim pjevačima ili makar da se pjesme otpjevaju u novom aranžmanu, grupa Parni valjak sama je izvela svoju pjesmu “Sve još miriše na nju”, a Toni Cetinski “23. prosinac”. Josipa Lisac nadahnuto je interpretirala Gibonnijevu “Ako me nosiš na duši”. Uz Cetinskog i Bojana Jambrošića, čiji je nastup izazvao oduševljenje curica, najupečatljivi nastup je bio Gibonnijev koji je otpjevao “Oprosti” i “Činim pravu stvar”. N. R. A.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 08:01