VJENČANJE GODINE

OŽENIO SE BALI-BEG Obožavateljice pale u očaj, turski seks-simbol u vili koja gleda na Bospor rekao 'sudbonosno da' njemačkoj glumici

 INSTAGRAM

Turski seks simbol, glumac Burak Özçivit, vjenčao se u četvrtak sa svojom dugogodišnjom djevojkom, njemačkom glumicom Fahriye Evcen. To je vijest koja je bez ikakve sumnje bacila u očaj brojne obožavateljice markantnog Buraka, a kojih zahvaljujući serijama “Sulejman veličanstveni” i “Bit ćeš moja” ima nemalo i u Hrvatskoj.

Vjenčanje je održano u veličanstvenoj Sait Halimpašinoj vili koja gleda na Bospor i koja se nalazi u najljepšem dijelu Istanbula. Bračne zavjete mladenci su izrekli upravo uz Bospor, a brojni uzvanici, navodno njih čak više od 500, nisu ispuštali mobitele iz ruku.

Burak i Fahriye dopustili su očito svima da postave i snimke i fotografije s vjenčanja bez ikakvog ograničenja na društvene mreže, jer su slike njihova bajkovitog slavlja preplavile Instagram i Facebook.

Informacije kako je Burak za najam Sait Halimpašine vile platio čak 75 tisuća eura zasad još nisu i službeno potvrđene, no poznato je kako je Fahriye Evcen odjenula čak dvije vjenčanice, obje iz kolekcije Raşit Bağzıbaglı. Prvu je imala na sebi tijekom izricanja bračnih zavjeta, drugu na samom slavlju. Bilo je to vrlo veselo i opušteno vjenčanje jer se presretni Burak i Fahriye nisu mogli prestati smijati, šaliti, ali i razmjenjivati nježnosti.

Za prvi ples, uz dozu zezancije, pokazali su svoju vještinu na plesnom podiju, a svadba je potrajala do sitnih noćnih sati. Osim njihovih obitelji, uzvanici su ponajprije bili poznati turski glumci, sportaši i televizijske osobe.Kako pišu tamošnji mediji, par je vrlo predano do zadnjeg detalja isplanirao svoje slavlje, a pripremali su ga mjesecima.

Tridesetdvogodišnji Burak, koji se proslavio ulogom Bali-bega u seriji “Sulejman veličanstveni”, i godinu dana mlađa Fahriye Evcen, koju su naši gledatelji mogli zamijetiti u turskoj sapunici “Kad lišće pada”, u vezi su bili tri i pol godine.

Upoznali su se na snimanju serije “Ptica pjevica”, a potom su odradili još jedan projekt, film “Ljubav nalikuje tebi”. Sada će na medenom mjesecu na Maldivima provesti, kako se nagađa, čak mjesec dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 22:07