ZAPOSLENIK HOTELA

OTKRILI TKO JE PRODAO SNIMKU TUČNJAVE 'Otpustili smo ga, na Jay Z-u i Solange zaradio je 250.000 $'

Snimka je navodno prodana za 250.000 dolara i to nakon dugotrajne borbe između mnogih tabloida i portala
 YouTube screenshot

Iz Standard Hotela u New Yorku priopćili su kako su uspjeli identificirati muškarca koji je prodao snimku sukoba između Jay Z-a i Solange Knowels u dizalu. Muškarac je odmah otpušten zbog kršenja pravila o sigurnosti u hotelu.

Stranica TMZ postavila je sporni video na svojim stranicama u ponedjeljak. Iako je tjelohranitelj pokušao zadržati bijesnu Solange, uspjela je tri puta nasrnuti na muža svoje sestre.

U jednom trenutku ga je udarila, a Jay joj je zgrabio nogu. Niti u jednom trenutku joj nije pokušao uzvratiti. Za to vrijeme Beyonce je mirno stajala te se nije željela fizički umiješati u njihov sukob.

Unatoč tome što je tjelohranitelj pritisnuo tipku stop kako bi zaustavio lift i zadržao ovu tučnjavu unutar obitelji, nije računao na nadzornu kameru.

Snimka je navodno prodana za 250.000 dolara i to nakon dugotrajne borbe između mnogih tabloida i portala. Kako na njoj nema zvuka ostaje nejasno zašto je sestra jedne od najvećih pop diva napala njenog supruga i što mu je pritom izgovorila.

Tako su nastale brojne teorije o tome što je uzrokovalo ovakav ispad. Solange je navodno bila prethodno isprovocirana zbog svađe s dizajnericom Rachel Royom prije nego što je ušla u dizalo. Navodno se preprisno družila sa suprugom njene sestre i to ju je isprovociralo. Kada ju je Jay Z pokušao smiriti ona se dodatno razbjesnila i nasrnula na njega.

- Prije je s njim surađivala, ali sada je sa sinom preselila u Brooklyn i prekinula suradnju. Osim što je daleko od obitelji upala je i u neke financijske problem s kojima se teško nosi, kazao je za jedan tabloid neimenovani izvor koji također tvrdi da je Solange bila pijana, ali i da je inače sklona histeričnim ispadima.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:06