SEKSI EDITORIJAL

OSKAROVKA POTPUNO GOLA Neustrašiva Jennifer za Vanity Fair 'obukla' se samo u golemog udava

Jedna od najtraženijih holivudskih glumica novije generacije nije se, kaže, bojala kolumbijskog udava s kojim je pozirala
 Vanity Fair

U javnost su opet procurile razgolićene fotografije glumice Jennifer Lawrence. No, ovaj put nisu krivi hakeri, kao u rujnu prošle godine kad je glumica pucala od bijesa i izjavljivala kako joj netko želi uništiti karijeru puštajući na internet privatne fotografije.

Ovaj put se 24-godišnja oskarovka slikala gola za naslovnicu i editorijal Vanity Faira, za broj koji izlazi u ožujku. Uz Lawrence, zvijezda editorijala je kolumbijski crvenorepi udav.

Kako kažu u Vanity Fairu, jedna od najtraženijih holivudskih glumica novije generacije nije imala problema pozirati s opasnom zmijom - barem je tako bilo do trenutka u kojem se golemi gmaz počeo omotavati oko njezina vrata.

Fotografije koje je snimio Patrick Demarchelier hommage su kultnom portretu Nastassje Kinski koji je 1981. snimio Richard Avedon.

Jennifer je snimljena i s golemim kakaduom, a snimanje u tropskom štihu održano je na bazenu jedne skupocjene vile u Los Angelesu još u ljeto 2014. godine.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 19:37