NE BJEŽI OD UPALE

OPASNA BAKA NEDA UKRADEN NIKAD NE ODUSTAJE 'Svaki dan radim 34 trbušnjaka, ako pretjeram u slatkom, kaznim se i s njih 50'

 Dejan Miličević

Iako ima 65 godina, Neda Ukraden i dalje pazi na liniju za koju joj mnogi i u ovim godinama kažu da je besprijekorna.

Često ističe da voli igrati tenis te da ponekad ode na plivanje, a iako zbog obaveza ne stigne redovito vježbati, svaki dan obavezno odradi 34 trbušnjaka, a ne preskače ni sklekove, kako je rekla za srpski Blic.

- Sve ono što boli i što je naporno, to je potrebno. Kao i kod jela. Sve što je slatko i što volimo, to je zabranjeno. Čim pojedem nešto slatko, neko tijesto, to se odmah vidi. Tad se kaznim s 50, 60 tbušnjaka. Kad si utreniran nema upale - zaključila je Neda.

Neda mladolikost održava i energičnim nastupima i uvijek se trudi na bini biti što aktivnija.

- Glazba i koncerti ispunjavaju mi dan i noć, a pošto sam radoholičarka, smisao života pronalazim u radu i kontaktu s publikom - otkrila je Neda.

Što se tiče ljubavnog života, pjevačica je nedavno izjavila da nema problema kad je u pitanju razlika u godinama, a ne skriva da joj se mlađi muškarci udvaraju jer je lijepa i popularna.

- Nemam potrebu trčati ni za mlađima ni za starijima, a ako nađem pravog partnera, onda ću ga i predstaviti javnosti. Da hoću biti u vezi s mlađim, bila bih. Imam takvih udvarača koliko god hoćete jer izgledam vrlo pristojno - zaključila je Neda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 13:07